Salonul Auto de la Sydney a fost anulat

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 04.02.2009
Editia 2009 a Salonului Auto de la Sydney a fost anulata in favoarea Salonului Auto din Melbourne, care a fost preferat de catre majoritatea producatorilor de automobile.

Organizatorii Salonului Auto de la Sydney au anuntat ca editia din acest an a fost anulata din cauza prezentei scazute a producatorilor de automobile. Lipsa de lichiditati i-a facut pe multi producatori sa refuze acest salon auto in favoarea celui din Melbourne.

Salonul Auto de la Sydney ar fi avut loc in luna octobrie a acestui an, dar a fost reprogramat pentru anul 2010. Editia din acest an a Salonului Auto de la Melbourne va avea loc la sfarsitul acestei luni, cum era planuit. Nu mai putin de 18 producatori de automobile au boicotat editia precedenta a Salonului Auto de la Sydney, din cauza ca acestia doreau sa aiba un singur eveniment auto pe an in Australia. Printre acestia putem enumera producatori ca Porsche, Aston Martin, Jaguar, Bentley si Rolls-Royce, precum si Mercedes-Benz, BMW si Audi.

Din cauza acestui actiuni a producatorilor de automobile, prezenta la editia din 2008 a Salonului Auto de la Sydney a fost mai scazuta cu 40% fata de cea din anul precedent. Organizatorii Salonului Auto de la Sydney vor sa semneze un parteneriat cu organizatorii Salonului Auto din Melbourne, pentru a crea un eveniment unic.

Acesta se va numi Salonul Auto din Australia, si va fi organizat o data pe an.

Via | Drive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru