Sculptura care celebreaza filosofia de design Mercedes

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 11.01.2010
Mercedes a expus in cadrul standului sau de la Detroit o sculptura care incearca sa ridice la rang de arta filosofia designerilor din Stuttgart.

Chiar daca Salonul Auto de la Detroit gazduieste cele mai importante premiere ale inceputului de an, Mercedes s-a gandit ca printre atatea modele noi sa inghesuie la standul sau si o sculptura, gata sa evoce spiritul creator si inzestrarea designerilor care lucreaza pentru constructorul din Stuttgart.

Scupltura, care infatiseaza silueta unui concept Mercedes ce da viata argintului lichid, va fi expusa la Detroit alaturi de doua premiere importante ale constructorului german: Mercedes E-Klasse Cabriolet si SLS AMG.

Gorden Wagener, directorul de design Mercedes, a declarat ca "oamenii din spatele modelelor germane traduc inspiratia artistica intr-o noua filosofie de design, care combina armonia cu stilul si pasiunea. Liniile Mercedes sunt clare, coerente, armonioase dar in acelasi timp emotionale. Brandul nostru este cel mai potrivit sa redea designul automobilistic sub forma de arta", a concluzionat Wagener.

Comentarii (7)

  • Vladimir
    Cam patetic...
    2 25
  • da interesant..
    10 1
  • Cristi
    Prefateaza noul CLS .
    6 1
  • Vladimir
    Ce este patetic? Poate ne explici si noua
    11 1
  • misto forme .....chiar imi place
    8 1
  • bun
    Original si de efect!
    @ Vladimir: Mercedes Benz, poate fi multe, dar patetic in niciun caz.
    2 1
  • PATÉTIC, -Ă, patetici, -ce, adj. 1. Plin de patos, care emoționează, impresionează, înduioșează; plin de emfază, de afectare;// s.n. Categorie estetică desemnând însușirea unei situații sau a unei opere de artă de a provoca emoții puternice, de a impresiona.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru