Şeful departamentului de calitate Toyota: "Sistemul nostru este perfect "

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.08.2010
Responsabilul de calitate al diviziei americane Toyota a declarat că este convins că sistemul electronic de control al clapetei de acceleraţie instalat pe automobilele Toyota este perfect.

În urma recall-ului masiv pe care l-a făcut Toyota începând cu primele luni ale acestui an, imaginea companiei nipone cunoscute pentru fiabilitate s-a zdruncinat serios. Cu toate acestea, anchetele care arătau că pedala de acceleraţie se poate bloca sau revine la ralanti cu greutate nu au relevat încă niciun caz real în care s-a întâmplat acest lucru. Toate investigaţiile independente la adresa pedalelor de acceleraţie ale automobilelor Toyota s-au finalizat cu un verdict favorabil acestui constructor.

În lumina acestor descoperiri, directorul departamentului american de calitate al Toyota, Steve St. Angelo, a declarat că anchetele independente care le dau dreptate japonezilor sunt favorabile imaginii Toyota. Mai mult decât atât, Steve St. Angelo anunţă că nu a reuşit să găsească niciun tehnician care a descoperit o pedală de acceleraţie care să se blocheze şi că este 100% încrezător în faptul că nu există nicio problemă legată de sistemul de control al clapetei de acceleraţie.

Până în acest moment, circa 80% din toate vehiculele afectate de recall-ul Toyota au fost reparate conform planului de service. Şeful departamentului american de calitate al mărcii Toyota consideră că efectuarea corectă a acestui recall şi recunoaşterea greşelilor în faţa consumatorilor ar trebui să îi facă pe majoritatea clienţilor să se întoarcă la Toyota când vor dori o maşină nouă.

Via | Autoblog

Comentarii (2)

  • tomita
    vitele din SUA
    toyota a avut un mare defect in tot sistemul autovehicolului. soferul american. aceasta este o piesa defecta din nastere pana la moarte si se pare ca pe langa faptul ca nu stie sa foloseasca un schimbator de viteze se pare ca si frana prezinta mistere mari si neelucidabile acestuia. probabil de aceea se chinuie foarte mult marii producatori auto sa creeze masinile care merg singura. pt piata branin-dead people-lilor
    cu stima si respect,
    pt toti soferii civilizati in trafic
    18 7
  • Vampirelu
    mdea, soferi din SUA sunt foarte slabi
    first: @tomita : AIci era vorba de acceleratie, nu frana.
    second: @tomita: Da iti dau dreptate, si frana pentru uni americani e un mister, la fel ca si culoarea rosie a semaforului :P
    third: Toyota au facut masini bune intotdeauna, insa durata de viata a masini este data si de modul cum este condusa si de sofer ... iar americani si australieni sunt cei mai slabi soferi, pentru ca nu fac scoala de soferi cum trebuie. La testul de permis in state te pune sa mergi 100 de metri in fata, sa mergi cu spatele si sa faci o parcare, lucruri elementare. In europa de vest, te urca pe autostrada, te duce pe macadam, pe asfalt, te pune in tot felul de situatii. Asta e ... poate candva si in Romania va fi o scoala de soferi mai serioasa, am vazut caz real, i-a spus politistul sa faca o parcare laterala cu spatele, pe partea dreapta a strazi si a facut-o pe stanga :)) asa ca si la noi exista fenomene printre soferi :))
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru