Seful Opel a demisionat

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 08.11.2009
Carl-Peter Forster a decis sa paraseasca postul de presedinte pe care il ocupa in cadrul Opel. GM a inceput cautarile unui nou director executiv, principalul om care ar putea veni la conducerea fiind Bob Lutz.

Carl-Peter Forster, vice-presedinte in cadrul General Motors si presedinte la Opel, a decis sa paraseasca postul de sef al operatiunilor de pe teritoriul Europei. Chiar daca va pleca, acesta a decis sa ajute GM sa gaseasca un nou director executiv.

Odata cu plecarea lui Forster, americanii au si inceput cautarile unui nou oficial, Bob Lutz (fost vicepresedinte GM si actual responsabil al biroului de marketing al companiei) fiind candidatul ideal pentru ocuparea postului de director executiv. Alte modificari in cadrul sectorului managerial de la Opel nu vor fi efectuate, iar toti angajatii care se afla pe un post principal vor ramane pana la gasirea unui inlocuitor pentru Forster.

Aceasta schimbare la nivel executiv vine la doar cateva zile dupa ce GM a decis sa pastreze Opel, acestia nefiind de acord cu vanzarea companiei catre consortiul de cumparatori format din Magna International si Sberbank.

via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru