Skoda Fabia RS îmbracă hainele versiunii de raliu S2000

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 11.11.2010
Skoda a lansat o ediţie limitată a actualului Fabia RS, ce va fi produsă în doar 200 de exemplare. Modelul se individualizează prin look-ul similar versiunii de raliu S2000.

Esential

200 de exemplare Fabia RS Racing Green vor fi produse de Skoda.
180 de cai putere oferă Skoda Fabia RS.

Pentru a sărbători succesul obţinut anul acesta în Intercontinental Rally Challenge (IRC), dar şi cei 115 ani de la fondarea companiei, Skoda lansează o ediţie specială a modelului Fabia RS în Europa.

Versiunea va fi una destul de limitată, constructorul ceh garantând doar 200 de exemplare pe linia de producţie, un număr care ar putea să nu satisfacă cerinţele tuturor fanilor.

Micul subcompact de performanţă se individualizează prin paleta de culori specială, aplicată pe caroserie, care imită practic look-ul surorii mai potente, dedicată raliului, Fabia S2000. Culoarea predominantă, Rally Green, este însoţită de cea albă, tradiţională, care îmbracă acoperişul, jantele şi o parte a capotei.

Sub capotă nu se vor opera schimbări, modelul ceh urmând să fie propulsat de aceeaşi unitate pe benzină de 1.4 litri TSI, capabilă să livreze 180 de cai putere, exploataţi de transmisia cu dublă ambreiere DSG. Performanţele rămân aşadar aceleaşi, cu un sprint de la 0 la 100 de km/h cronometrat în 7.3 secunde. 

via | autoblog

Comentarii (2)

  • mama!!!!!!!! ce faina-i covata asta...mori incet ,dar sigur.io nu inteleg de ce se mai pun motoare puternice pe astfel de....esecuri ..aaa poate sa mai ridice moralul fanilor...da,da stiu se vand bine.cine le cumpara si pt.ce ?
    5 15
  • aoleuuu!!!
    @ian
    o cumpar eu cu o singura conditie: sa-mi dea si telecomanda la ea :))
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru