Sportpack Irmscher pentru Peugeot 4007

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 12.05.2008
Casa de tuning Irmscher a lansat, in colaborare cu Peugeot, un pachet sport pentru primul SUV al francezilor.

Esential

760 euro costa pachetul sport oferit de Irmscher in optiunile lui Peugeot 4007.

Colaborarea dintre Peugeot si Irmscher da din nou roade, cel mai recent rezultat fiind pachetul sport pentru Peugeot 4007, prima incercare a constructorului francez in clasa SUV-urilor. Printre proiectele anterioare rezultate in urma colaborarii dintre celor doua companii se regasesc 207 GTi THP 175, 107 Sport XS si 407 Sport SX.

Fratele francez al lui Mitsubishi Outlander a suferit cateva modificari la exterior in urma interventiei tunerilor germani. Noul pachet aerodinamic disponibil pe Peugeot 4007 include eleronul din continuarea plafonului vopsit in culoarea caroseriei, spoilerul fata coborat, o terminatie speciala a evacuarii si un set de jante Aero Star Design din aliaj de 19 inch echipate cu pneuri Pirelli cu dimensiunile 235/45R19.

Pachetul lansat de Irmscher este disponibil ca optiune doar pe nivelul de echipare SE al lui 4007 si va costa 760 de euro, Peugeot sustinand ca imbunatatirile cumparate individual ar costa in total 3740 euro. 

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru