Startech isi lasa amprenta asupra noului Jaguar XJ

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 29.03.2010
Tunerii de la Startech au pregatit un kit complet pentru noua generatie a limuzinei Jaguar XJ. Modelul britanic primeste o serie de retusuri estetice care ii confera un aspect sportiv.

Nu a trecut mult timp pana cand casele de tuning si-au manifestat interesul pentru cel mai nou concurent lansat pe segmentul modelelor business. Jaguar XJ, pentru ca despre el este vorba, a starnit curiozitatea celor de la Startech, care au si pus la punct un kit complet pentru limuzina britanica.

Desi nu au emis inca un comunicat de presa, iar informatiile sunt destul de putine, ne putem astepta ca specialistii sa propuna si o serie de modificari pentru gama de propulsoare ale modelului. La nivel estetic, Startech a cautat sa ofere navei amiral un aspect sportiv, fara sa afecteze trasaturile traditionale ale brandului.

Partea frontala a primit un spoiler restilizat, cu lumini LED si prize de aer mai generoase. La randul sau, posteriorul a devenit mai sportiv prin inlocuirea spoilerului si prin adaugarea unor evacuari cromate duble. Pachetul de accesorii este completat de praguri laterale si de un set de jante din aliaj.

via | zercustoms

Comentarii (3)

  • Frumoasa tare felina
    da au dat cu bata in balta cu potiunea aia neagra de pe stalpii spate >.
    5 3
  • ..
    Da...si cu ledurile tot in bara au dat`o...
    2 3
  • peug
    seamana cu 508
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru