Supercarul hibrid BMW Vision EfficientDynamics va costa "circa 175.000 de euro""

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 16.12.2010
UNul dintre cei mai importanţi oficiali ai celor de la BMW a dezvăluit preţul aproximativ al viitorului supercar hibrid dezvoltat de compania germană.

Esential

175.000 de euro este preţul aproximativ al supercarului hibrid BMW.

Într-un interviu acordat americanilor de la Inside Line, şeful de Vânzări şi Marketing al celor de la BMW a anunţat că preţul de vânzare al viitorul supercar hibrid construit pe baza conceptului Vision EfficientDynamics va fi de circa 175.000 de euro. 

"Nu am finalizat încă preţul final al modelului nostru de serie, dar acesta va concura direct cu modelele Porsche de top şi cu modelele Ferrari. Oricum, vorbim de un preţ care se va situa unedva sub 150.000 de lire sterline", a declarat Robertson.

Noul model de serie al celor de la BMW va face parte din programul Project i, alături de viitorul model de oraş botezat deocamdată Megacity. De altfel, cele două modele, care vor reprezenta baza şi vârful gamei BMW peste doi ani, vor fi construite în aceeaşi uzină a constructorului german, cea din Leipzig. 

Vă reamintim faptul că versiunea de serie a lui Vision EfficientDynamics va beneficia de un sistem hibrid format dintr-un motor turbodiesel cuplat cu două motoare electrice.

Ansamblul poate dezvolta în sarcină maximă 328 de cai putere, acceleraţia 0-100 km/h realizându-se în 4.8 secunde. Debutul oficial al modelului german este aşteptat la Olimpiada de la Londra din 2012, acolo unde BMW este partener principal al competiţiei.

via | BMW Blog

Comentarii (5)

  • ce ar trebui sa faca bmw??????
    sa ia caroseria de pe Vision Efficent Dynamics si sa o monteze pe trenul de rulare al viitorului M6.........
    si atunci vom avea un supercar pur-sange BMW........
    4 6
  • ?
    hai sa fim seriosi ce am alege ferrari sau bmw , pai ferrari si porsche cele de top sunt pe langa 0-100 3-3,5 s si odata ce am 200000 E ,sigur e ferrari si nu fac nici economie la gaz, bmw cred ca o sa prinda pt cei mai zgarciti pt un consum de 6 l
    2 6
  • pacpac
    aa
    ce o sa gandesc un marlan care vede articolu asta:"ma la 200000 de batrane pot sa imi iau un ferrari mai agat o pitzi che$tii sau iau un bmweu dinasta care consuma putin si alearga tocilarele greenpeace dupe mine
    8 2
  • pacpac
    aaa
    ce o sa gandesca"""
    4 3
  • BMW C€@ M@! K@LUM€@ M@$!N@
    BMW-UL ESTE CEA MAI KALUMEA MASINA DIN TOATA LUMEA. BMW-UL NU SE COMPARA CU MASINILE OARECARE CERE LE VEZI ZI DE ZI PE STRADA, SI NU AM ALEGE FERRARI CUM ZICE ISA O SA ALEGEM TOTDEAUNA BMW(MASINA IEFTINA SI BUNA)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru