BMW ar putea crea M8 Hybrid

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.06.2010
BMW ar putea da naştere lui M8 Hybrid. Modelul german va avea la bază conceptul Vision EfficientDynamics şi va utiliza un propulsor V10 de 507 cai putere şi două motoare electrice.

Există zvonuri conform cărora constructorul german BMW plănuieşte dezvoltarea unui model sport hibrid care ar putea fi botezat M8. Acesta va avea la bază conceptul Vision EfficientDynamics şi este aşteptat să îşi facă apariţia în primăvara anului 2013.

Noua creaţie bavareză va dispune de un propulsor V10 care dezvoltă 507 cai putere şi care va fi asistat de două motoare electrice, unul pentru puntea din faţă şi unul pentru puntea din spate. Motorul electric amplasat pe puntea faţă a maşinii va fi capabil să producă între 80 şi 115 cai putere, iar cel poziţionat pe puntea spate a modelului german va dezvolta 50 de cai putere. Acestea fiind spuse, BMW M8 va putea sprinta de la 0 la 100 de km/h în aproximativ 3.8 secunde, iar viteza maximă cu care va putea rula va depăşi 300 de km/h.

Masa lui M8 nu va depaşi 1.500 de kilograme mulţumită şasiului din aluminiu şi caroseriei din fibră de carbon. La interior, germanii vor opta pentru scaune din Kevlar şi elemente din magnerziu.

Preţul pentru achiziţionarea unui BMW M8 va fi de aproximativ 150.000 de euro.

Via | GTspirit

Comentarii (11)

  • looll
    daca k si seria 7 si consuma 20% mediu sau ca m6 16% mai bine nu ar mai face nimic:)))) sa stea linistiti ca vin vremuri grele:))
    5 16
  • Acest viitor supercar ar trebui sa aibe designul inspirat dupa BMW M1
    Viitorul supercar BMW ar trebui sa aibe in proportie de 90 % designul inspirat dupa BMW M1, de departe cea mai sportiva masina produsa vreodata de BMW . Designul a fost semnat de Giugiaro ( designerul auto al sec XX ), in total fiind produse intre 1978 si 1981 doar 456 exemplare al acestui supercar cu motor central . Eu sper ca BMW sa renunte sa foloseasca sigla M1 pentru varful de gama al seriei 1 ( asa cum se speculeaza ca va fi numit varful de gama al seriei 1 ), pentru ca ar fi o jignire la adresa celui mai celebru model produs vreodata de BMW . http://www.answers.com/topic/bmw-m1
    10 2
  • pt edit
    .....
    unde consuma ma atat. Oftica va cuprinde
    11 2
  • pt edit
    ....
    unde consuma ma atat. Oftica va cuprinde
    11 3
  • ...........
    ............
    cred k orice persoana si-ar dori o astfel de masina
    12 0
  • cum se numeste masina motorizata de BMW si seamana cu asta
    http://www.automarket.ro/masini-noi/mercedes-benz/slr-mclaren-stirling-moss-984/
    4 2
  • :)))
    pe strada consuma logic:)))) si testul a fost facut de cei de la promotor si materialul a fost difuzat in emisiunea din 19 iunie!
    3 5
  • ma....nu stiu cesa zic de hibridele astea astia de prin reprez.de pe la noi sint cam varza cand vine vorba de un motor ...clasic in cazul acestor propulsoare hibride....o sa li se para ozn-uri
    4 0
  • @Ian
    Daca lucreaza mecanici fara studii , aia cu studii lucreaza peste hotare la Ferrari unde ssunt platiti normal dar in ro cu asa salarii lucreaza pe la service numai astia care au invatat pe lalde nenea Ion sau Grigore pe la garaj.
    2 0
  • BMW ar face un lucru bun.......
    pt ca sunt destui pasionati cu 150k-200k euroin buzunare numa gata sa i dea pe o masina supersport......d la BMW clar........
    5 1
  • alta bazaconie marca BMW, ei scot pe piata seria 1 cu tractiune pe fata care e cea mai mare bazaconie, si se trezesc sa vb de M8.

    mai bine continuau seria 8 din anii 90 si erau mult mai castigati decat alte bazaconii scoase de bmw.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru