Test de consum cu Seat Altea Freetrack in munti

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.10.2008
Seat Altea Freetrack a fost testata de Gerhard Plattner si Franz Doppler pe soselele de pe muntii din Italia, Austria si Elvetia.

Esential

953 km au fost parcursi de catre cei doi piloti in 24 ore.

Fostul pilot de raliuri, actual promoter al condusului economic,  Gerhard Plattner, a testat un SEAT Altea Freetrack pe soselele de pe muntii din Italia, Austria si Elvetia, alaturi de Franz Doppler. Acestia au parcurs 953 km si au trecut prin 29 de trecatori montane in 24 ore.

Performantele lui Altea freetreack 2.0 TDI echipat cu tractiune 4x4 au fost testate in acest tur in forta prin munti. Initial acestia intentionau sa treaca prin 24 trecatori in 24 ore, dar au atins acest obiectiv in 22 ore, asa ca si-au continuat drumul.

Seat Altea Freetrack poate echipat cu un motor 2.0 TDI de 140 cai putere sau un motor 2.0 TSI de 200 CP. Modelul testat de cei doi este echipat cu tractiune integrala prin intermediul unui diferential Haldex, dar este disponibila si o versiune cu tractiune fata.

 “ Seat Altea Freetrack a fost masina perfecta pentru acest tur prin munti. Am condus pe fel de fel de suprafete, inclusiv un drum acoperit cu zapada si masina s-a comportat perfect. Una dintre cele mai mari surprize a fost consumul de 7.1 litri la 100 km, in ciuda faptului ca am condus numai pe drumuri de munte serpuite”, au declarat  Gerhard Plattner si Franz Doppler.

Via | AutomobilesReview

Taguri: , 4x4, Altea, Freetrack, Seat, TDI, TFSI

Comentarii (1)

  • super masina..trebuie condusa ca sa iti poti da seama de ceea ce poate..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru