Toate exemplarele BMW M3 Frozen Black, vândute în 22 minute

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.06.2011
Ediţia limitată Frozen Black a lui BMW M3, oferită în 20 de exemplare, s-a vândut în 22 minute prin liniile telefonice dedicate.

BMW a anunţat că toate exemplarele M3 Frozen Black au fost rezervate în timp record. Constructorul german a oferit această ediţie specială a lui M3 pe piaţa din Statele Unite ale Americii, unde avea un preţ de 79.650 de dolari. BMW a construit doar 20 de exemplare, toate la fel, iar acestea s-au vândut la 22 minute de la deschiderea liniilor telefonice pentru rezervări. Cei de la BMW au mai reuşit o performanţă similară cu altă ediţie limitată a lui M3, Frozen Grey, care s-a vândut în doar 12 minute.

Frozen Black reprezintă denumirea nuanţei de vopsea, dar modelul primeşte şi o serie de accesorii, care fac lista de dotări cu adevărat interesantă – de parcă ar mai conta atât de mult dotările unui asemenea model. Primul pas este reprezentat de jantele GTS de 19 inch realizate din aliaj uşor şi vopsite în negru. Apoi, observăm etrierele vopsite în roşu, cusăturile cu roşu ale tapiţeriei negre şi accentele din fibră de carbon de la interior.

La nivelul modificărilor mecanice, modelul are o suspensie cu o gardă la sol redusă cu 10 milimetri. Sistemul EDC/DSC a fost reprogramat pentru a oferi un plus de sportivitate, spun cei de la BMW.

Motorul este standard, oferind tot 420 CP din cei 4.0 litri şi este oferit împreună cu transmisia M DCT. Modelul este echipat şi cu sistem de navigaţie, BMW Assist cu Bluetooth, scaune faţă electrice, Pachetul Premium 2, Pachetul de Competiţie, comenzi audio, mufă iPod, adaptor USB, scaune faţă încălzite, radio prin satelit cu abonament pe un an inclus şi sistem audio BMW Individual Enhanced.

Via | BMWBlog

Comentarii (7)

  • Pentru cine stie. BMW a tot facut multe editii din M3, isi scot bani frumosi, mai ales ca o sa apara noul seria 3.
    10 3
  • Ca painea calda... :)
    Cred ca nici nu s-a uscat bine vopseaua pe ele :P
    Le-au inmanat posesorilor cu mentiunea "usor pe langa ea, ca e fierbinte" :)
    14 1
  • Pe Nurburgring 1M a iesit mai rapid ca RS3
    8 12
  • @1M
    ...asa si?
    In scrisoarea de mai sus e vorba de cu totul altceva...
    Sau 1M + RS3 = M3 ?...
    9 5
  • @GT-R...1M
    probabil e din categoria 'stiati ca?' :))
    10 0
  • americanii
    pe langa ca au veniturile care le au...
    au parte si de marfa europeana sau orice alta provenienta la preturi reduse...
    unde iei din europa m3 in asa dotare cu 60 000e?
    atata iese un 335d mai sarac in dotari..
    4 0
  • Tu ce crezi ca au in comun masinile astea, SPORTIVITATE.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru