Toyota FT-86: 200 CP şi 1200 kg

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 01.11.2011
Primele informaţii tehnice ale noului Toyota FT-86 anunţă un model de 1200 kilograme în versiunea de bază, oferit alături de o motorizare de 200 CP.

Versiunea de serie a lui Toyota FT-86 va debuta peste câteva zile, la Salonul Auto de la Tokyo. Până atunci, specificaţiile acestui model au ajuns deja publice pe internet. Primele informaţii anunţă o versiune de 200 CP echipată cu un motor boxer de 2.0 litri, cu patru cilindri, oferit doar în configuraţie aspirată. Cea mai puţin dotată versiune a lui FT-86 va avea o masă de 1.209 kilograme. Versiunea de top va avea o masă de 1.230 kilograme, anunţă cei de la Motorauthority. Diferenţa este dată de dotările suplimentare şi de alte elemente adiţionale.

Coupe-ul dezvoltat de Toyota în parteneriat cu Subaru este un rival al lui Mazda RX-8, Mazda MX-5 şi Honda CR-Z, potrivit americanilor de la Motorauthority. În timp ce RX-8 se pregăteşte de ieşirea din scenă şi CR-Z se concentrează pe reducerea consumului de carburant, cei de la Toyota au lucrat din greu la acest model şi se pregătesc de lansarea internaţională. Primele fotografii ale modelului au fost şi ele "scăpate" pe internet în urma unei erori a celor de la Modellista.

Noul Toyota FT-86 va fi oferit atât într-o versiune cu transmisie manuală, cât şi într-o versiune cu transmisie automată, ambele având şase trepte. Versiunea standard va avea jante din aliaj de 16 inch echipate cu anvelope de 205/55, în timp ce versiunile superioare vor fi echipate cu jante din aliaj de 17 inch şi cu anvelope de 215/45.

Consumul de carburant al acestui model este estimat la 9.9 litri la sută în regim mixt, dar nicio informaţie tehnică nu a fost confirmată de oficialii Toyota.

Via | Motorauthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru