Toyota lucreaza la un Yaris cu sapte locuri

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 22.12.2008
Inginerii Toyota lucreaza la un MPV de dimensiunile lui Yaris care va putea sa transporte sapte pasageri.

Toyota a anuntat ca inginerii sai lucreaza la un MPV cu dimensiuni similare cu cele ale lui Yaris, dar care va gazdui sapte pasageri. Inginerii Toyota au invatat multe de pe urma dezvoltarii modelului iQ, japonezii dorind sa implementeze cunostintele acumulate si pe alte modele.

“Dorim sa transferam cat mai multe din solutiile inteligente create pentru iQ pe cat mai multe modele Toyota. Spre exemplu, lucram la un model cu sapte locuri care este de dimensiunile lui Yaris”, a declarat Hiroki Nakajima, Inginerul Sef al Toyota.

Nakajima pretinde ca echipa sa de ingineri poate sa ofere un spatiu la picioare remarcabil pentru pasagerii din spate ai MPV-ului bazat pe Yaris. Inginerii Toyota lucreaza la inca un MPV cu sapte locuri, de data acesta bazat pe modelul Prius. MPV-ul bazat pe Prius va fi hibrid si va folosi baterii cu tehnologie litiu-ion. Prius in versiunea MPV va fi lansat in jurul anului 2012.

Via | LeftLane

Taguri: Prius, Toyota, Yaris

Comentarii (3)

  • remarcabil dom'le
    Uf, au inceput sa ma doara ochii de ineptiile de pe aici... Limbajul asta de lemn, in care "cele mai multe" este la putere si apare de cateva ori, ca si spatiul ala remarcabil pentru pasageri de parca ar avea 15 metri... fratilor, treziti-va! O veni Craciunul, dar chiar asa, scrieti stirile cu picioarele?
    0 0
  • Care este
    Uitasem de "care este". Bre, cred ca ti-a dat vanghelie un bilet la revelionul lu' peste si te-ai gandit sa il promovezi putin pe aici...
    0 0
  • yaris 7 locuri
    se pare ca pana acum nu a auzit nimeni de yaris verso model 2000-2004
    dezamagiri pe zi ce trece
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru