Toyota Prius a fost restilizat de Modellista

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 20.05.2009
Cea de-a treia generatie a lui Toyota Prius a primit un pachet de modificari din partea Modellista, brand-ul de accesorii al companiei Toyota.

Tunerul de casa al producatorului japonez Toyota a lansat trei pachete de modificari pentru noul Prius. Cea de-a treia generatie a hibridului Prius poate primi atat modificari estetice, cat si modificari ce imbunatatesc performantele si tinuta de drum. Deoarece modificarile sunt aplicate de tunerul de casa al Toyota, acestea nu afecteaza economia de carburant a lui Prius.

Cele trei pachete se numesc Aero Tourer, Version 1 si Version 2, iar toate sunt disponibile cu imbunatatiri care maresc performantele modelului. Cel mai bogat pachet de modificari este Aero Tourer, care ofera o bara fata noua, praguri laterale si tips-uri noi pentru evacuarea finala.

Printre elementele optionale ce pot fi adaugate acestor pachete putem enumera arcuri sport, o evacuare mai putin restrictiva si jante de aliaj de 16 inch. Din pacate pentru clientii Toyota Prius, aceste pachete de tuning sunt disponibile doar in Japonia, ceea ce lasa frau liber celorlalti tuneri sa se ocupe de modelul Prius in detaliu.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru