Tuning american pentru Lexus IS-F

De Catalin Dinu
Publicat Miercuri, 10.09.2008
Lexus IS-F a primit un plus de agresivitate si 600 CP in urma interventiei specializate a tunerilor de la Artisan.

Esential

600 CP dezvolta motorizarea V8 twin-turbo de 5.0 litri a lui Lexus IS-F dupa ce a primit tratamentul tunerilor americani.

Fox Marketing si Artisan au lansat un kit de tuning pentru Lexus IS-F. Modificarile au fost efectuate atat la nivel vizual, cat si la partea tehnica a modelului japonez de lux. Un exemplar preparat al lui Lexus IS-F va fi prezentat in premiera in noiembrie la SEMA Show, in Las Vegas.

Cea mai importanta atentie a fost acordata, de catre tuneri, motorului, care a beneficiat de o serie de imbunatatiri semnificative. Astfel, propulsorul V8 twin-turbo de 5.0 litri poate dezvolta o putere de aproximativ 600 de cai. Acest lucru a fost posibil dupa ce specialistii de la Artisan au instalat pistoanele marca JE, bielele Crower, radiatorul Mishimoto si un sistem de evacuare sport proiectat special pentru acest model.

Puterea sporita a motorului va fi transmisa catre rotile din spate, care au fost inlocuite cu o pereche de jante cu dimensiunile de 20 x 11.5 inch si echipate cu pneuri Toyo T1R cu dimensiunile 305/30 R20. Pentru a face loc rotilor extrem de late sub aripile din spate, acestea au fost reproiectate dispunand acum de un bosaj mai pronuntat.

Pe puntea din fata au fost montate jante din aliaj cu dimensiunea de 20 x 9.5 inch, care sunt echipate cu acelasi tip de pneuri, dar cu dimensiunea de 255/35 R20.

Aspectul exterior a fost restilizat prin inlocuirea spoilerelor fata si spate, precum si a pragurilor laterale cu unele care ofera un aspect mult mai agresiv. Tunerii au ales o nuanta speciala de portocaliu pentru caroseria lui Lexus IS-F, numita Glasurit Sunset Orange in paleta de culori a furnizorului BASF. In plus, in partea din spate a masini se mai disting eleronul inclus in linia portbagajului si cele patru terminatii sport ale sistemului de evacuare.

Via | Carscoop & Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru