Ultimele detalii despre viitorul Ferrari Dino

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 17.03.2008
Ferrari va lansa in toamna, la Paris, un mini-Ferrari accesibil ca pret si care se va numi, cel mai probabil, Dino.

Esential

120.000 de euro va costa, cel mai probabil, viitorul \"baby Ferrari\".

Dupa ce la Salonul de la Geneva au anuntat lansarea unui nou model Ferrari in toamna acesttsui an, Luca di Montezemolo si Jean Todt au refuzat orice alta declaratie pe marginea acestui subiect. Totusi, fotografiile-spion si informatiile neoficiale nu intarzie sa apara pe internet.

Cele mai multe voci spun ca ar fi vorba de un "baby Ferrari", un model ceva mai abordabil ca pret (cu putin peste 100.000 de euro). Nu se cunoaste inca viitorul nume al acestuia, desi in discutie sunt Dino, GT420 si 470. Se pare ca platforma de productie va fi identica cu cea a lui Maserati GranTurismo, va dispune de un motor V8 si se va pozitiona in gama italienilor sub F430, dar peste Maserati GT. O semi-confirmare a numelui Dino a fost facuta de producatorii de masinute de colectie Mattel, care au anuntat ca la sfarsitul anului vor scoate pe piata o replica la scara 1/18 a lui... Ferrari Dino 2008 Edition.

Pana la confirmarea italienilor, ne delectam cu singura dovada a viitoarei existente a micutului Ferrari, o fotografie-spion realizata la Fiorano de catre Lehmann Photo.

va vom oferi mai multe detalii imediat dupa ce acestea vor fi disponibile.

Taguri: Dino, Ferrari

Comentarii (1)

  • hm...
    Arata destul de aiurea in poza aia... probabil din cauza camuflajului aluia... nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru