Un arab si-a vopsit masina inspirat de modelele BMW Art Cars

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Colectia BMW Art Cars a inspirat numerosi posesori de BMW sa isi modifice masinile. Unul dintre acestia este arabul Sheldon Rodriguez, care a decorat un 330i E46 intr-un mod spectaculos.

Inspirat de BMW Art Cars, Sheldon Rodriguez si-a vopsit masina intr-un mod similar, obtinand un rezultat deosebit. Arabul a vopsit acest BMW E46 330i la fel ca modelul BMW Art Car creat de Andy Warhol. Pe langa vopseaua inedita, Sheldon Rodriguez a modificat si elementele de caroserie ale acestui model, doar plafonul ramanand neschimbat fata de cum a plecat din fabrica. Printre modificarile notabile putem enumera bosajele aripilor umflate, capota motor cu prize de aer si jantele vopsite cu portocaliu. Acest proiect este primul de acest gen din Emiratele Arabe Unite.

BMW-ul din 2002 a fost vopsit intr-o nuanta de gri metalizat, care a primit un finisaj mat.Apoi, un artist a desenat o serie de elemente grafice, toate fiind aplicate cu un marker negru. Principalul responsabil pentru design-ul acestui model este Travis Todd, un pasionat BMW care a inceput totul in momentul in care a desenat pe capota acestui 330i. Apoi, Mark Ganzon a impartit masina in doua si a desenat elemente care semnifica raul pe partea stanga, pe cand partea dreapta a fost desenata cu elemente pozitive.

Intregul proiect a fost realizat spontan, iar cei doi artisti au lucrat la masina doar seara, in fiecare zi dedicandui catre trei ore.

Cei doi artisti nu au utilizat niciun fel de schita pentru desenarea acestui BMW si s-au bazat doar pe experienta lor si pe creatiile precedente pentru a finaliza acest proiect. Dupa trei zile intense de lucru, timp in care cei doi au trebuit sa acopere aproape intreaga masina cu desene realizate cu marker-ul, acestia au terminat. Toate desenele realizate de cei doi artisti au fost protejate cu ajutorul unui lac transparent cu finisaj mat, pentru a se potrivi cu intreaga masina.

Via | BMWBlog

Comentarii (6)

  • daca e 330ci de ce are 4 usi?
    3 0
  • @tds
    Corect.
    Multumesc pentru sesizare
    2 2
  • prudentul
    Sheldon Rodriguez
    Nume mai arăbesc ca ăsta nici că se mai poate.
    0 0
  • de parca a pictat-o cu mana lui...:-J
    0 0
  • @Toma
    "One our readers based out of Dubai, Sheldon Rodriguez"...
    Pentru cine n-a invatat limba engleza cum trebuie, asta se traduce prin "unul din cititorii nostri, care LOCUIESTE in Dubai, Sheldon Rodriguez......" (deci nici vorba ca este arab)
    Noroc ca dl. Toma nu locuieste in Dubai, ca era si dansul arab.
    Copy -Paste loveste din nou....
    1 0
  • @ TDS
    unde se vorbeste de 330ci????
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru