Un barbat a fost tarat 30 de kilometri sub o masina prin New York

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 12.02.2009
Un american a murit ieri dupa ce o utilitara l-a agatat si l-a tarat o ora prin Brooklyn. Barbatul fusese lovit anterior de un SUV.

Un barbat din New York City a murit ieri dupa ce a fost agatat de o utilitara si tarat 30 de kilometri prin oras fara a fi observat sau simtit de soferul van-ului. Barbatul fusese lovit anterior de un SUV in timp ce trecea strada neregulamentar, soferul utilitarei neobservandu-l cand a trecut peste el.

Dupa o ora de la incident, americanul a fost observat de cativa trecatori, el fiind insa deja mort in acel moment. Masina - care apartine de o companie de curierat - rulase prin Brooklyn in tot acest timp fara ca nimeni sa observe barbatul care atarna inconstient sub aceasta.

Conform primelor declaratii ale politiei, soferul utilitarei nu poate fi considerat vinovat, el fiind absolvit de vina deoarece nu stia ca barbatul se afla agatat sub masina sa. Soferul SUV-ului este insa cautat de autoritati pentru ca a fugit de la locul initial al accidentului.

via | NY Times

Taguri: accident, morbid

Comentarii (4)

  • marius
    pff
    bine macar ca era mort dinainte sa`l tarasca ....:|
    0 0
  • politia
    Dar oare cum au reusit sa isi dea seama ca omul a fost deja lovit de un SUV, si cel mai grav, cum nu a vazut soferul utilitarei corpul unui om pe strada..? :S

    Defapt.. se poate intampla oricui.. (neatentia)
    0 0
  • la noi
    unu cu tiru' a luat intre rotile din spate un aurolac si la dus de la M.Bravu cu Avrig pana la intersectia M.Bravu cu Pantelimon........si acolo a oprit fortat de partenerii de trafic care au vazut cadavrul dezmembranduse pe drum ..............shet hapend.....
    0 0
  • prudentul
    în aceeaşi notă...
    http://www.imdb.com/title/tt0758786/

    http://www.imdb.com/title/tt1199550/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru