Un neo-zeelandez face masini din cutii de aluminiu

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 05.12.2009
Neo-zeelandezul Sandy Sanderson a dus pasiunea pentru automobile pana la extrem. Aceasta utilizeaza recipientele de aluminiu pentru a crea o serie de machete ale unor masini.

Pasiunea pentru masini poate fi uneori dusa pana la extrem. Acest lucru a fost facut si de Sandy Sanderson din Noua Zeelanda, care a inceput sa construiasca modele de masini din recipiente de aluminiu utilizate si reciclate.Sandy si-a dezvoltat aceasta pasiune dupa ce a fost implicat intr-un accident cu motocicleta in urma caruia a suferit o fractura a mainii stangi, acesta fiind nevoit sa isi intrerupa activitatea si sa gaseasca un hobby cu care sa isi umple timpul.

Neo-zeelandezul si-a amintit de unele machete de avion facute din aluminiu in timp ce savura o bautura la cutie si s-a gandit ca ar putea sa creeze si el modele ale masinilor din acelasi material. In urma acestei idei, Sandy a creat prima lui masina din recipiente de aluminiu, pe care a botezat-o Coriba Climax.

Dupa aceasta au mai urmat inca opt modele mult mai detaliate din punct de vedete tehnic decat prima sa incercare. Operele de arta rezultate in urma munca realizata in timpul liber de neo-zeelandez pot fi achizitionate de pasionatii de automobile, insa pretul cerut de proprietar nu este deloc unul mic.

via | jalopnik

Comentarii (3)

  • marfa
    foarte tare frate
    13 0
  • Sunt super tari , are talent
    11 0
  • Opinie
    Cool!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru