Un nou supercar la Geneva: Zagato Perana Z One

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.02.2009
Casa italiana de design Zagato va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva conceptul sortiv Perana Z One.

Celebra casa de design Zagato a pregatit o noua surpriza pentru editia de anul acesta a Salonului Auto de la Geneva. Este vorba despre un concept sportiv botezat Z One.

Oficialii Zagato nu au publicat momentan nici o informatie oficiala dar se preconizeaza ca supercarul va fi propulsat de un motor V8 de provenienta Corvette. Bagajul de putere va fi ajutat de o masa foarte redusa, de doar 1000 de kilograme.

Performantele vor fi si ele destul de impresionante: sprintul de la 0 la 100 de km/h se va realiza in mai putin de patru secunde iar viteza maxima se va opri in jurul valorii de 320 km/h.

Noul Z One a fost gandit de designerii Zagato, care au apelat insa la sud-africanii de la Perana pentru a dezvolta un sasiu performant. Piesele vor fi construite manual si apoi livrate in Africa de Sud pentru a fi asamblate de Perana.

Supercarul va debuta si in versiune de serie, doar 999 de exemplare fiind asteptate sa iasa de pe linia de productie. Pretul estimat pentru Zagato Perana Z One a fost estimat la 115.400 de dolari.

via | Zercustoms - MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru