Un prototip Renault Scenic III distrus in Spania

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 15.07.2008
Un prototip al viitorului MPV Renault Scenic III a sfarsit intr-un sant de pe marginea unei autostrazi spaniole.

Atunci cand esti desemnat sa testezi un prototip ce urmeaza a fi transformat in model de serie se presupune ca ar trebui sa acorzi foarte mare atentie indatoririlor si sa fii un pilot experimentat.

Nu acelasi lucru il putem spune si despre cel care testa in conditii normale de trafic viitorul Renault Scenic, MPV-ul pe care constructorul francez il pregateste pentru Salonul Auto de la Paris. Acesta a pierdut controlul masinii si a sfarsit intr-o rapa de pe amrginea unei sosele spaniole.

Isprava soferului de teste nu a trecut neobservata, jurnalistii de la Diablomotor reusind sa surprinda o serie de instantanee. Din fericire nimeni nu a fost ranit in accidentul produs, poate doar orgoliul pilotului de teste si a constructorului francez care cu siguranta doreste sa uite aceasta intamplare neplacuta.

Nu este prima oara cand un pilot de teste avariaza grav un automobil deosebit de important pentru un constructor. In luna ianuarie a anului trecut, un angajat Spyker a distrus un exemplar C8 Spyder in timp ce se indrepta spre Salonul Auto de la Bruxelles, locul unde modelul urma sa fie expus.

via | DiabloMotor

Comentarii (10)

  • sehhel
    Orice e posibil
    cu siguranta o sa se uite acest incident...doar e un prototip,si in plus nu e vina constructorului,...un "istet".Din pozele spion postate pe internet,
    RENAULT SCENIC III are un design dragutz in partea din spate,e mult mai atragator dar partea frontala nu impresioneaza cu nimic,ba chiar imprumuta de la noul SEAT IBIZA acele linii care coboara de la faruri inspre priza de aer.Sper ca la testele dupa lansarea modelului Scenicul sa nu se rastoarne...
    0 0
  • sunshine64sm
    Ha ha ha... au patit-o si astia
    O ris lumea ca Loganu s-o rasturnat, dar vad ca si la altii se poarta moda cu cracii in sus... Halal stabilitate... Sofer fraier... Luati-va masina de asta si la fel o sa patiti...
    0 0
  • Hai ma frate sa iti cumperi tu dasta!!!Cum sa arate bine caruta asta
    0 0
  • Scenic
    E o masina super
    Am avut Scenic I, am Scenic II si sunt niste masini super! Din toate punctele de vedere.
    Prin urmare, sa comenteze cine stie despre ce e vorba.
    0 0
  • asta e...
    Ce sa faci, se intampla si la case mai mari... pacat de masina
    0 0
  • emilian
    ce va mirati asa ca doar ii Renault,ca si Loganu,nu:P Frumoasa reclama pt Renault!:)) Mda,se mai intampla,chiar se poate intampla oricui,nu-i mare lucru,mai ales daca te uiti la articolu "de anu trecut-ianuarie",la care face trimitere in descriere...asa mai zic si io sa te "bagi in seama",da nu cu un Scenic:P:))
    0 0
  • Nu e accident
    Asta e un test de siguranta. A vrut sa vada cum se comporta masina in caz de accident. Oare o sa ia 5 stele verzi iN CAP ??
    0 0
  • bravo GIGI..
    .......jAFURI DE MASINI.........
    0 0
  • dadadada
    Exceptionala masina ! Nu degeaba Renault are 5 stele la teste ! Cu toata cazatura in sant , nici macar nu s-a indoit ! Tare ! Allez Renault !
    0 0
  • hahahaha....
    allez renault .... in primul sant
    :))))))))))))))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru