Un tuner german a creat cel mai puternic VW T5 din lume: 558 CP

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 30.03.2009
Germanii de la TH Auto au instalat un motor Porsche de 3.6 litri intr-un Volkswagen T5. Noul monovolum bi-turbo dezvolta 558 Cp si este disponibil contra sumei de 145.000 euro.

Un tuner german specializat in modificarea modelelor Volkswagen T5 a dezvaluit noua sa creatie, echipata un un motor bi-turbo de 3.6 litri, de provenienta Porsche. Mai exact, germanii de la TH Auto au creat un Volkswagen T5 cu un motor de Porsche 996. Motorul este amplasat in partea din spate a vehiculului, la fel ca la modelele Porsche.

Propulsorul de 3.6 litri dezvolta 558 CP si 807 Nm, pe care ii transmite puntii spate. Optional, clientii pot opta pentru tractiune integrala. Pentru doritorii de senzatii tari, germanii de la TH Auto pot lasa motorul diesel de 150 CP in partea din fata, pentru a oferi un vehicul cu adevarat spectaculos.

Modelul a primit o suspensie si un sistem de franare pe masura peformantelor dezvoltate de noul motor Porsche. Astfel, suspensia si franele noului model sunt luate de pe un Porsche si adaptate pentru a fi folosite pe Volkswagen T5. Germanii nu au efectuat modificari estetice deosebite asupra lui T5, acestia micsorand garda la sol a modelului si o parte frontala modificata subtil.

La interior, VW T5 a primit un volan Porsche, un sistem DVD pentru pasagerii din spate si diferite elemente pentru sporirea confortului pasagerilor. Pretul acestui model se ridica la 145.000 euro.

Via | Speedfanshop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru