Următorul Stig ar putea fi femeie

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 08.09.2010
Britanicii de la The Sun sugerează că viitorul pilot misterios de la Top Gear va fi femeie şi va purta o salopetă roz.

Casa de pariuri britanică William Hill a început deja să parieze cine va fi următorul Stig al emisiunii Top Gear. Aşa cum au notat şi jurnaliştii de la The Sun, sunt 4 la 1 şanse ca următorul pilot să fie femeie şi 5 la 1 şanse ca următorul costum de pilot să aibă culoarea roz. Există şi clienţi ai agenţiei care au pariat că următorul Stig va fi pilotul Damon Hill sau David Coulthard. În mod evident, oficialii BBC2 şi Top Gear nu vor confirma sau infirma niciuna dintre ipotezele legate de viitorul Stig.

Primul Stig al emisiunii Top Gear purta o salopetă neagră. Pilotul respectiv s-a dovedit a fi Perry McCarthy, care s-a deconspirat prin cartea sa "Flat out, flat broke". În urma apariţiei în presă a cărţii respective, cei de la Top Gear au înscenat moartea lui Stig în costumul negru printr-o săritură de pe un portavion. Toate acestea s-au întâmplat în 2003, iar emisiunea celebră a primit apoi un nou pilot de teste misterios.

De data aceasta, noul pilot era îmbrăcat în alb şi părea a fi mult mai secretos. Timp de şapte ani, acesta a reuşit să îşi păstreze identitatea ascunsă, cu excepţia unor zvonuri care au apărut după ce un muncitor a descoperit un combinezon de curse similar cu cel al lui Stig în casa lui Ben Collins.

Ulterior, fostul pilot de Formula 3 a decis să scrie o carte şi a fost dat în judecată de BBC pentru încălcarea contractului. Abia apoi, realizatorii emisiunii Top Gear au lăsat să se înţeleagă că Ben Collins era defapt pilotul misterios al emisiunii.

Via | TheSun

Comentarii (6)

  • Intensa
    mai tare dacat babalacul ala de Stig! Sa fie una buna, o blonda si niste silicoane ca in Playboy si doar la Top Gear ma mai uit!
    6 21
  • poate sabine schmitz va fi urmatorul STIG
    22 0
  • @yok'
    asa m-am gandit si eu
    11 0
  • bine ca nu un homosexual, cu toate ca ar fi fost in trend. Cu un costm roz-bon-bon si paiete rosii la casca colorata in culorile curcubeului
    8 9
  • sau
    Danica Patrick :)
    5 3
  • sau
    ciuhuleasca ..pardon, roxana ivanescu
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru