"Vaduva Neagra" insufletita de Mercedes CLK63 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 18.09.2008
Tunerul american Vorsteiner pregatit un pachet "black Widow" pentru celebrul Mercedes CLK 63 AMG Black Series.

Mercedes CLK 63 AMG Black Series nu a fost suficient de puternic pentru cei de la Vorsteiner, care au reinterpretat totul, de la design exterior pana la performante. Si pentru ca toate acestea trebuiau sa poarte un nume i s-a spus "Black Widow".

Inginerii Vorsteiner au dezvoltat un spoiler fata din fibra de carbon si un eleron amplasat pe capacul portbagajului cu un design mai agresiv din acelasi material. Combinatia acestor elemente creste drastic forta de apasare aerodinamica, facand masina mai stabila la viteze ametitoare de peste 300 km/h. Elementele aerodinamice se pot monta direct pe elementele de caroserie de fabrica fara alte ajustari sau modalitati complicate de prindere.

Partea mecanica va fi si ea imbunatatita, inginerii Vorsteiner fiind reticenti in privinta informatiilor legate de puterea dezvoltata de motor. Singurele imbunatatiri dezvaluite momentan sunt unitatea ECU reprogramata si catalizatoarele sport care insotesc galeria de evacuare cu o trecere imbunatatita.

Vorsteiner au modificat recent si BMW M3 Coupe, despre care puteti citi aici .

Via | MotorAuthority  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru