Vorsteiner lanseaza kit-ul CSL look pentru M3

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.09.2008
Tunerul din California a decis sa modifice M3 E92 in stil CSL, desi BMW a decis sa nu mai produca aceasta varianta.

Esential

7.9 kilograme cantareste sistemul de evacuare fabricat de Vorsteiner pentru M3 E92.

Vorsteiner a lansat un pachet estetic pentru BMW M3 E92, inspirat din modelele CSL. BMW a anuntat recent ca nu va mai produce varianta CSL a lui M3, dar asta nu a impiedicat tunerii sa modifice M3 E92 ca si cum varianta CSL-ul ar fi fost lansata deja.

Pachetul estetic a fost insotit la lansare de un set de jante de 19 inch si de un nou sistem de evacuare, mai usor decat cel standard. Noul sistem de evacuare cantareste doar 7.9 kilograme si este fabricat din titaniu. Jantele se numesc V-302 si sunt fabricate de aluminiu prin forjat la rece, cu dimensiunile de 20x 8.5J fata si 20x10J spate.

Tunerul din California a pus accentul pe aspectul exterior, creand astfel un bodykit mai agresiv pentru M3. Acesta este compus din numeroase elemente din carbon, cum ar fi buza fata si difuzorul spate cu trei aripioare si un capac portbagaj cu spoiler integrat.

Elementele din carbon sunt disponibile si pentru interior, Vorsteiner oferind un set complet de ornamente din carbon pentru interiorul M3-ului.

Motorul V8 de pe M3 a primit o reprogramare ECU in urma caruia inginerii Vorsteiner au obtinut inca 40 cai putere, puterea acestuia ajungand la 460 CP, in timp ce cuplul motor a crescut la 445 Nm.

Limitatorul electronic de viteza a fost inlaturat, permitand lui Vorsteiner M3 sa atinga aproape 320 km/h.

Vorsteiner pregateste o versiune de 500 CP a lui M3, ceea ce ii va permite sa treaca de 320 km/h.

Via | WorldCarFans

Taguri: BMW, M3, Vorsteiner

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru