VATH ofera un plus de putere pentru SLK 55 AMG

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 13.03.2010
VATH Automobiltechnik a creat un kit de performanta pentru Mercedes SLK 55 AMG. Cu ajutorul acestui pachet de modificari modelul dezvolta 565 CP.

Esential

565 CP livreaza propulsorul modelului modificat de VATH

Casa de tuning germana VATH Automobiltechnik a creat un pachet de performanta pentru SLK 55 AMG. Cu ajutorul acestui kit propulsorul modelului german livreaza 565 de cai putere si dezvolta un cuplu motor de 770 Nm. Tunerii germani au marit cilindreea propulsorului V8 de la 5.5 litri la 5.8 litri, au montat un compresor nou, au recalibrat unitatea ECU si au inlocuit sistemul de evacuare cu unul mai performant.

Cu noile modificari operate de VATH Automobiltechnik, SLK 55 AMG accelereaza pana la viteza de 310 km/h. Pretul anuntat de germani pentru acest pachet este de 30.785 de euro. In ceea ce priveste designul, tunerii de la VATH au pregatit un spoiler din fibra de carbon pentru partea din fata si un deflector de aer care pot fi achizitionate cu 3.356 de euro.

De asemenea, clientii pot alege pentru montarea unui diferential blocabil, a unui sistem de franare performant sau a unor suspensii noi. Ultimele modificari pot fi facute pentru suma de 14.910 euro. Pachetul exterior al lui SLK 55 AMG se incheie cu jantele de 19 inch al caror pret nu a fost comunicat de tunerul german.

Via | carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru