Versiuni cu look sportiv pentru Renault Megane si Clio in Anglia

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 27.06.2009
Renault a dezvoltat cate o editie speciala pentru Megane, Megane Coupe si Clio facelift, cu ocazia etapei World Series by Renault de la Silverstone.

Renault a lansat pe piata din Marea Britanie o editie speciala World Series by Renault pentru modelele Megane, Megane Coupe si Clio facelift. Versiunea WSR nu aduce schimbari tehnice in peisaj, rezumandu-se la modificari pur estetice. Mai mult, varianta WSR este disponibila, in gama Megane, pe motoare mici, de 105 (dCi) sau 110 CP (benzina). Create cu ocazia etapei World Series by Renault care va avea loc la Silverstone in weekendul 4-5 iulie, kiturile estetice vor fi puse in vanzare in Albion imediat dupa desfasurarea evenimentului.

Clio WSR iese in evidenta prin noile spoilere fata si spate, prin pragurile sport si prin stickerele speciale WSR aplicate pe exteriorul caroseriei. Versiunea speciala pentru Clio facelift poate fi comandata impreuna cu motorizarile pe benzina de 75 sau 100 de cai sau cu dieselul de 85 CP, in versiunea de echipare Dynamique.

Varianta hacthback a lui Megane WSR poate fi cumparata de asemenea in varianta de echipare Dynamique, impreuna cu motorizarile 1.6 16v 110 CP sau dCi de 105 cai putere.

Kitul etsetic WSR contine atat un spoiler frontal in stilul Megane Coupe, cu triunghiurile cromate aferente in prelungirea blocurilor optice, cat si unul posterior, un eleron, jante de 17 inch, praguri si stickere speciale dedicate seriei.

In sfarsit, Megane Coupe WSR se remarca prin spoilerul frontal redesenat, cel spate modificat pentru un look ceva mai dinamic, prin pragurile laterale si prin jantele din aliaj de 17 inch.

via | Newspress

Comentarii (11)

  • semtex
    woooooooowwwwww
    arata absolut senzational !!
    11 3
  • Decimus4u
    Superrrr
    Superlativ absolut!
    10 3
  • Hmmm..
    Parca arata ceva mai diferit fata de cea ne-a obisnuit deja domnii de la Renault. Cinste lor pentru body kit-ul introdus si spor la vanzari !
    9 3
  • enoeht
    Hmm..
    Megane-ul arata de nota 10. Insa daca nu ai macar motorul de 180 de cai sub capota, te faci de ras destul de repede. Apropos, stie cineva cand aduce Renault in Romania motorul asta?
    6 3
  • mircea
    @enoeht
    Motorizarea de 180 de cai putere din gama Megane nu este programata pentru a fi adusa in Romania din cauza cererii mult prea reduse pe piata. Ultima discutie cu oficialii Renault Romania a ramas la acest stadiu, acestia afirmand ca motorizarile actuale sunt cele care reusesc sa se vanda intr-un numar suficient de mare pentru a merita importarea lor.
    0 2
  • tot dacie ramane
    arata ca o chinezarie ce e asa calumea la ele
    3 11
  • Super KIA
    dorele ai dreoptate! sunt naspa aceste modele! alora care le plac sa faca comparatie mai intai cu modelele concurente!


    RENAULT FALIMET IN CEL MULT 2 ANI!
    2 9
  • Super...
    acrii sunt strugurii
    mai mudava tu esti deja in faliment ....'telectual
    3 3
  • enoeht
    @Mesteru
    Multumesc pentru raspuns. Pacat ca nu il aduc, este o alternativa foarte practica pe soselele noastre la RS.
    1 0
  • @Mester
    Dar oare Megane RS o sa aduca? Si daca da, oare tot la pret mai mic decat afara? Sper sa-l aduca...
    1 1
  • MEGANE RS
    Noul Megane RS va fi prezent in Romania asa cum a fost si versiunea precedenta
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru