VIDEO: Accident spectaculos la 160 km/h pe autostradă

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 24.08.2010
Un fugar hăituit de poliţiştii americani a scăpat controlul volanului pe autostradă. Acesta a zburat în aer câteva zeci de metri, s-a lovit de un pod, dar a supravieţuit incredibil.

Taguri: accident, video

Comentarii (12)

  • concluzii
    1. cine a pus podu'ndrum ala n'afost om nebun....

    2. jumatate din pilonul lovit a fost spulberata
    13 2
  • pac pac
    aaa
    faza asta ar trebui pusa intr-un film ceva ca e prea tare
    11 0
  • cine a fost vinovat?
    1. dobitocul care mergea cu viteza prea mare
    2. dobitocul care mergea pe banda a doua cu aceiasi viteza ca cei de pe prima banda.
    3. amandoi
    5 12
  • sunt 3 benzi
    Initial am cresut ca prima banda era banda de accelerare, masinile care mergeau cu aceiasi viteza erau pe a doua si a treia banda.
    4 9
  • @noname
    in state lucrurile stau putin mai altfel.....

    si daca faci o analogie cu idiotul din bucuresti care a dat ortu', afla ca daca era chestia asta peste ocean, autoritatile locale ar fi dat in judecata familia mortului pentru depasirea vitezei legale si a pagubelor aduse mobilierului stradal. Poate ca si pentru tulburarea ordinii publice.

    Anyway, fugarul din imagine cel mai probabil a fost strans de pe sosea pus cu mainile spate si bagat in masina politiei; iar daca era si de culoare nu inainte de a lua si vreo duzina de suturi intre picioare.
    5 3
  • intrebare
    domnule redactor o intrebare: poti sa zbori si in pamant ?!
    12 0
  • @ionut
    buna asta =))=))=))=))
    10 0
  • @noname00
    In State nu este banda de depasire, toti merg cum vor pe ce banda vor. La fel si pentru camioane, au acces pe oricare din benzi, cu orice viteza, in unele state (ex. Indiana), nefiind limite de viteza nici pentru camioanele de 20-30 de tone.
    5 0
  • tommy.gun
    f*king american
    roflmao
    deci e genial omu. sigur a vazut die hard 4 si s-a gandit ca scapa de politie daca sare PE pod, folosind rampa respectiva
    rofl
    6 1
  • @Barac
    Eram destul de adormit de dimineata, si nu am citit ca cel care a zburat cu masina era urmarit de politie, asa ca masina din care s-a filmat accidentul probabil ca era de politie, si deci incerca sa il opreasca.
    Cat despre "orice viteza pe orice banda" eu stiam ca exista chiar si o limita inferioara, cel putin in unele state.

    Oricum ar fi orice, accidentul tot spectaculor ramane.
    4 0
  • asmaticu
    info incomplete...
    simple: soferul (19 ani) pe Pontiac Firebird a depasit banda galbena de limitare a autostrazii, pamant, gard, salt, piciorul podului, spital.

    The horrific crash - involving a Pontiac Firebird - was captured on the police car's camera, revealing the moment when the 19-year-old driver lost control of the powerful 1985 muscle car.

    Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1305694/Teenager-Pontiac-Firebird-hits-Ohio-bridge-100mph-overtaking-patrol-car.html#ixzz0xepQCukW

    Aici sunt si mai multe poze care vor lamuri mult mai bine totul!
    5 0
  • MANCROS
    Ar fi mai bine sa va uitati pe discovery sa vedeti ce sa intamplat in realitate. Nu ca ar fi fost HAITUIT DE POLITISTI!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru