VIDEO: BMW 535d M Sport primeşte verdictul Autocar

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 04.01.2011
Autocar explică în 90 de secunde utilitatea pachetului M Sport pe actualului BMW seria 5, în versiunea diesel de top, 535d.

Comentarii (4)

  • SUPER
    PERFORMANTE EXCELENTE LA UN MOTOR DE 3000 DIESEL ,O ALTERNATIVA FOARTE BUNA M5-ULUI NORMAL BENZINAR DESI NU SE POT COMPARA CIFRELE PERFORMANTELOR CELOR 2 MASINI TOTUSI 5.7 SECUNDE ESTE DESTUL DE RAPIDA PENTRU GUSTURILE MELE.BV BMW
    11 1
  • arata bine
    O alternativa la M5 ar fi 550i cu 407 cai, dar nu prea merita la pret, 535 d este o alternativa la 535i, cu avantajul cuplului mai mare la diesel, la zgomot cred ca e destul de finut, la acceleratie este putin mai rapida benzina, dar nu cu mult, e super motor asta, e suficient si 530d de asta ce sa mai zici...
    10 1
  • Arata intr-un mare fel. Seria 5 si dupa aparitia noului A6 poate sa stea linistit. Arata mult mai bine, singura problema este ca cel putin din informatiile existente, A6 are o fata mai agresiva din start in comparatie cu seria 5 cre ofera o fata mai agresiva cu pachetul M. Atentie nu M5.
    10 4
  • @Audi
    Mai asteptam si pe astia din Ingolstadt sa vedem ce lohanca arunca pe piata cu ce vor sa bata un M5 din Munchen .
    Cel putin la moment Seria 5 e lider pe segment , vedem dupa a6 ce se va intampla
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru