VIDEO: Bruno Senna loveste din plin un caine in GP2

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.05.2008
Monopostul pilotat de Bruno Senna in cursa din Turcia de GP2 a fost distrus dupa ce a lovit un caine in plina viteza.

In cursul etapei de GP2 de duminica de la Istanbul, Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, a lovit din plin un caine in timp ce rula la viteza maxima cu monopostul sau pe linia dreapta. Pilotul brazilian reusise sa ajunga pe pozitia a sasea in cursa dupa ce pornise de pe 15, avand mari sanse sa urce mai departe in clasamentul cursei.

Dupa ce respectivul patruped a fost spulberat, organizatorii au avut de furca cu un alt caine, Safety Car-ul intrat pe pista in acel moment reusind sa calmeze masinile si sa ii permita cainelui sa iasa de pe circuit.

 

Taguri: Bruno Senna, GP2

Comentarii (13)

  • Vladimir
    Patrupezi
    Pai cam acelasi lucru s-ar intampla si la noi. Si sa nu uitam de Bucharest Challenge http://www.automarket.ro/stiri/video-fia-gt3-caine-pe-pista-si-accident-pe-ploaie-3404.html
    0 0
  • PATRUPEZI
    Diferenta consta in faptul ca la noi este circuit stradal iar cel din Turcia este un circuit permanent deci........
    0 0
  • Patrupezi
    Oare ce rasa era cainele, ca am vazut in ziar ca s-a pierdut un caine, si se oferea recompensa grasa :)))...devenind seriosi...e foarte periculos asa ceva, am vazut si anul trecut la Bucuresti, e bine ca nu s-a intamplat nimic...Oare vor fi penalizati organizatorii pentru acest incident???
    0 0
  • lol
    se antmpla uneori si dastea pacat de caine :(
    0 0
  • cred ca era urs, nu caine
    Din cate vad eu la sfarsitul filmului, cainele e bine sanatos, il gonesc comisarii de cursa..sau o fi fratele lui geaman? :)
    0 0
  • superdog
    Acela era un altul care a scapat, din fericire.Cel care a provocat accidentul era mai mare si din cate se vede era cu alb parca. Oricum la cum arata masina nu cred ca putea supravietui cainele.
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    Protectia animalelor
    Nu spune nicaieri cu ce viteza rula cainele si daca era omologat pentru GP2... Si, apropo, astia in Turcia nu au lege pentru protectia animalelor? Senna nu pateste nimic pentru cruzimea de care a dat dovada? A lovit cainele din spate, e clar ca e vinovat, nu a pastrat distanta regulamentara si nu a adaptat viteza la conditiile de trafic (apropo, l-or fi testat cu alcoolmetrul?) Ce ti-e si cu teribilistii astia... O fi avut Casco? Pentru ca a condus neatent, sa-l puna macar sa plateasca reparatiile monopostului...
    0 0
  • Andrei
    Pt Carcotasu' De Serviciu
    Tin sa te contrazic, dar vinovata a fost potaia...cursele de ogari se tin in cursul saptamanii pe acel circuit si calificarile nu se fac duminica.
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    @ Andrei
    Andrei, ai dreptate. Insa concurentul respectiv era (un pic) intarziat, l-a prins duminica tot pe pista... Sau poate se antrena pentru saptamana urmatoare, who knows? In orice caz, cred ca prima intrebare pe care si-o pun organizatorii este "Who let the dogs out, who, who, who, who who..."
    0 0
  • Suckers
    La naiba pe toti. Alta stire nu aveti de dat. Trebuiau sa faca in asa fel incat sa nu aiba acces nici un animal sau om. Criminalul. Si voi toti care nu aveti inima sa va ia naiba.
    0 0
  • ...
    a fugit videoul ...
    0 0
  • dgd
    da nu merge videoul :|
    0 0
  • Da, daaa
    Safety Car-ul a reusit "sa calmeze masinile". Era pe pista o hoarda de masini iritate. Nu stim cum au ajuns acolo. Keep up the good work! Pacat de caine ... si de organizatori.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru