VIDEO: Ce înseamnă "Performance" pentru modelele BMW

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.08.2010
BMW a publicat astăzi un spot publicitar pentru noua sa linie Performance, disponibilă pe Seria 1, Seria 3, X5 şi X6. Imaginile sugerează foarte bine senzaţiile de la volanul modelelor bavareze.

Citeşte şi...

Comentarii (25)

  • llllllllllllllllooooooooooooolllllllllllll
    am auzit si eu stirea asta:))) sunt o gramada de talhari de genu asta care au masini f tari in romania! ca din munca cinstita nu reusesti sa iti cumperi o masina de 100 de mii!! insa cam prost tipul...credea ca nu o sa il prinda sau ce credea?:)))
    4 9
  • Stiu astia de la BMW sa faca masini sau ce? Curat!

    edi80, tu te-ai trezit comentand pe vreun site de barfe ?!..parca esti pe afara
    8 2
  • @8hz
    cineva mai inainte a pus un site cu stirea ca un hot cu x6 a furat un duster de la reprezentanta din pascani!!
    te rogg fii pe faza apoi comenteaza hoinice...
    0 9
  • Superb. BMW ramane cea mai buna masina premium. Este ceva diferit fata de concurenta, un design adevarat, nu unul simplu ca la AUDI si plin de leduri si gata uite masina. Chiar daca la lux nu sta la fel de bine ca Mercedes, nu conteaza. Vrei un apartament pe roti sau vrei o masina, ce inseamna o masina si nu o lada cu roti cum este AUDI. Cand se aprind farurile te iau fiorii, arata ca niste ochi, . Sunetul inimi este superb. Bravo BMW.
    10 7
  • Am vazut pana acum 3 teste , in care se spune ca RS5 este incredibil dar spiritul lui M3 este de neinvins. Frate M3 se bate si cu RS4 si cu RS5 si le bate pe amandoua, asta da performanta. Nu mai zic de SUV , Q7 are un design atat de banal, incat nu imi inspira nimic , nu mai zic de X5 M si X6 M care sunt cele mai performante SUV-uri. Jos palaria.
    10 5
  • George
    Ce e frumos si lu Dumnezeu ii place.
    8 3
  • dumnezeuleeeeeeeeeee!faine-s pe alb.....clar pe alb imi comand un 320,fara discutii.........a mai am o mica retinere...inca n-am banii necesari,e....un mic detaliu de neluat in seama..asta e...jos cu picioarele pe pamant
    7 3
  • ion nedelcu
    noi
    Masinele BMW te fac sa le iubesti atat de mult incat devin pe planul secund uneori dupa sotie :).
    Eu cred ca s-a terminat vremea vorbelor si BMW realizeaza acum vremea faptelor si bate tot pe unde apuca.
    Suntem bucurosi ca exista aceasta marca pe pamant .
    12 2
  • @ ALEX
    Porsche Cayenne Turbo este cel mai performant SUV din lume .
    http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/253954/porsche_cayenne_turbo_review.html
    2 4
  • @ ALEX
    http://quattroruote.it/news/articolo.cfm?codice=264996
    2 4
  • this is bmw.....
    at it's absolute best............
    6 1
  • @pentru audio sau audi
    Fanii audi nu va vad , unde sunteti ???
    Eu dupa ce Audi a scos rs4la numai 2 ani de productie ca pierdea de la M3 si dupa ce a introdus Rs5 si tot pierde de la M3 , si dupa ce au scos rs6 c6 tot la numai 2 ani de productie , am inceput sa prind ura si mai mare pe Audi, din simplu motiv ca AUdi nu joaca cinstit ca BMW si MERCEDES-BENZ.

    Exista o traditie si o valoare la MASINI cate 6-7 ani de productie ,
    Dar audi se devalorizeaza mult prea repede si din frica ca actualul rs6 de 580 hp sa nu ia bataie de la BMW M5 F10 repejor lau scos la numai 2 ani de productie .
    Daca te bati cu cineva fauo cinstit .
    Daca esti barbat esti barbat pana la urma !
    NU te ka*ka la treaba cum o face audi.
    10 6
  • albe
    Imi explica si mie cineva utilitatea lui X6.Da' sincer ,nu ma luati cu vrajeli.
    4 5
  • RS6-le iese din productie k si-a batut prea mult joc de M5...:)))))))))).

    Ala la Pascani a lasat X6-le si a fugit cu Dusteruu...:))))))))))))))))))))) bmw-u e masina adevarata...:)))))))))) .
    4 8
  • @M5
    MIE MI-ar fi rusine .
    RS6 2008 si M5 2005 .
    Sa zic ca mi-am batut joc
    M5 a fost pe piata 6 ani aproape
    RS6 numai 2 .
    ASa ca dragule de mai sus ciocul mic si fii tu om macar daca cei de la audi sunt magari.
    8 3
  • scorilo
    335
    salutari din montreal pt.fan-clubul bmw din RO. si aici cat si in State BMW....bate rau de tot concurenta(asta se vede prima data dupa vanzari!)
    5 1
  • @@ ALEX
    Un test cu vechiul Porsche turbo, care iesea pe 2 : http://www.youtube.com/watch?v=hpk0jcjC2SI . Pe cel nou nu l-am vazut intr-un test, il asteptam. Asa comparativ putem spune ca noul Porsche este mai performant deoareca ajunge la 4,7 secunde la 100 Km/h cu 500 CP, in timp de BMW X6 M sau X5 M ajunge tot in 4,7 secunde cu 555 de CP. Sa asteptam sa vedem un test, in plus Porsche este mai nou si ar trebuii sa fie mai bun, dar cum ziceam sa vedem.
    3 0
  • @@ ALEX
    Inca ceva
    Si mai putem sa comparam 114.000 euro BMW X6 M cu 130.000 Porsche.
    3 1
  • X6 M este bun atunci cand vrei sa intreci pe cineva si vrei sa vezi lucrurile de la inaltime : http://www.bmwblog.ro/2010/06/26/video-bmw-x6-m-parcurge-sfertul-de-mila-in-125-secunde-si-atinge-177-kmh/
    3 0
  • RS6-le ptr Audi a fost un moft, au luat una bucata de A6 au pus motor de Lamborghini pe el, au schimbat tranzmisia, suspesia si tot ce necesita o masina super sport si l-a facut pe M5.
    0 5
  • rs6 nu are motor de lamobrghini !!! tu si multi alti, daca nu stiti, nu mai comentati, rs6 are motor facut de AUDI,dar care a fost pus prima oara pe LAMBO, si apoi pe AUDI.
    3 1
  • @BMW
    Date tehnice RS6 Avant (astea le-am gasit): 5000 cmc, L10, 580 CP, 650 NM, quattro, 0-100 km/h 4,6 sec, 250 km/h (limitata electronic).
    M5 F10 aproape sigur va avea performante mai bune, dar cui ii pasa ca ajunge la 100 de km/h in ...4 sec sa zicem in loc de 4.6 iar viteza maxima o are tot limitata la 250 km/h? Motorul va fi de asemenea mai bun. Dar din nou intreb: cui ii pasa? Multi proprietari vor spune ca motorul lui BMW e la superlativ, iar daca ii intrebi de ce nu vor sti sa-ti raspunda, pentru ca nu isi dau seama de lucrul asta decat daca sunt niste ingineri foarte priceputi. Ideea e ca diferentele sunt foarte greu de sesizat si sa spui ca un RS este o mare prostie de masina fata de un M... prostia e la cel care o spune.
    Deci ai dreptate, RS6 e o mare "rusine" pentru Audi. De fapt o petarda de masina :))))
    3 3
  • @LUCCI
    daca vrei masina practica poti sa iei un logan , nu vorbi aiurea cu ,,ce rost are x6,, ? , pentru ca asa l-ai auzit pe x ca a spus intr-o emisiune . Audi este o masina extraordinara dar BMW este si mai buna , ori cat de mult s-ar sufoca fanii adui evidenta este trista pentru ei.
    4 0
  • Automobile Bavaria
    @laucalin
    BINe nu va critic fanii audi .
    Dar va rog cum comentati cum audi a introdus in 2 ani 2 modele .
    RS4 B7: 2006–2008
    si din 2010 Audi RS5
    SI ambele au luat si iau bataie de la M3 care e din 2008.
    De ce AUdi a schimbat Rs4 pe Rs5 ???
    M3E92 tot acela a ramas din 2008 nu s-a schimbat.
    The E60 M5 was introduced in 2005 si se bate pana in zilele noastre cu Rs6 prind 200km/h cam la fel plus minus la vreo 2 sutimi dar diferenta e de 73 Hp Audi are mai mult ,.
    BMW M5 a tinut modelul pe piata 5-6 ani , dar Rs6 a 2 ani .
    Acum Audi a vazut ca BMW introduce dupa 6 ani aproape noul M5F10 , AUdi pentru a nu lua bataie lau scos din productie la fel ca rs4 pe Rs6 C6 numai sa nu piarda la liniute de la BMW :))).
    BMW si MERCEDES-BENZ tin modele cate 6 ani pe piata dar audi le schimba odata la 2 ani ca ele repede se devalorizeaza si isi pierd valoarea si nu pot tine piept cu BMW .
    Cum sa iubesti aceasta marca audi care nu joaca cinstit , care e o marca care nu joaca cinstit ,.
    BMW nu ii este RUSINE si s-a batut cu Rs6 de 580 hp nu au introdus peste noapte M nou, .
    Deoarece BMW isi Batea joc si de actualul Rs6 de 580 hp.

    The M5 has since then been overtaken by several more powerful rivals, specifically the Mercedes-Benz E63 AMG (507 bhp (378 kW; 514 PS)), Audi RS6 (C6) (426 kW (579 PS; 571 bhp))[11], and the second generation Cadillac CTS-V (556 bhp (415 kW; 564 PS)) which bested the M5's Nürburgring lap time.[12]

    Cred ca comentarii nu mai trebuie .
    Inca odata mai repet ca BMW produce cea mai buna masina din lume , BMW nu e marketing dar performanta.
    4 0
  • :)))))
    M5 la ce te referi cand spuica rs6 si-a batut joc de m5 ca in ciuda faptului ca rs6 are 73 de cai in plus a luat bataie de la m5 in toate colturile posibile si imposibile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru