VIDEO: Ferrari-ul fostului dictator tunisian, luat pe sus de un stivuitor

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 20.01.2011
După ce dictatorul tunisian Zine El Abidine Ben Ali a părăsit ţara ameninţat de propriul său popor, bunurile sale sunt luate pe sus - la propriu - de tunisieni. "Sunt banii noştri" spun aceştia.

Comentarii (16)

  • :(
    Pacat de masina...ea nu avea nici o vina.
    15 1
  • N-ar fi nicio probelma...
    ...daca ar vinde masinile dictatorului (prin licitatie) si banii sa intre in bugetul statului...mi s-ar parea cea mai buna varianta.
    18 2
  • La noi nu ne-ar ajunge stivuitoarele daca ar fi sa luam pe sus masinile politicienilor f scumpe luate din salariile lor de bugetari
    32 0
  • ...
    In primul rand noi nu am iesi in strada si nu am reactiona cum au reactionat ei... Pe noi cu un kg de carne si 5 oua ne linistesc politicienii. .....
    27 0
  • ...
    In primul rand noi nu am iesi in strada si nu am reactiona cum au reactionat ei... Pe noi cu un kg de carne si 5 oua ne linistesc politicienii. .....
    14 1
  • noi suntem o natie de lasi, ne place doar sa barfim, sa ii invidiem pe altii sa ne plangem si sa nu facem nimic. Grecii, tunisienii si in general orice alta natie sunt mai tupiesti, noi dam doar din gura ca femeile, si cam atat.
    16 0
  • hotie
    Eu nu vad decat niste hoti ordinari care fura cu nerusinare,ceea ce s-a intamplat la noi in 89-90,alea sunt bunurile poporului nu ale trogloditilor care cotrobaiesc pe acolo,pun pariu ca daca te duci in bazarul lor iei Ferarri-ul ala la pret bun,asta daca nu ajunge intr-un copac,ca melteanul ala nu e in stare sa-l conduca ci il cara cu stivuitorul
    10 1
  • AllanHeron
    Asa ar trebui sa facem si cu Basescu! Doar ca in Romania dureaza pana se sparge "mamaliga romaneasca"
    6 4
  • ANDREI
    Asa ar trebui sa reactionam si noi dar din pacate nu avem curajul.Cu niste pensionari nu se face revolutie.Trist ca acceptam aceasta dictatura.
    Se scumpeste benzina si noi ce facem? P;latim cu moneiz in loc sa nu alimentam deloc ca sa dea aia faliment dar cei de sus se bazeaza pe prostia nostra si pe lipsa de a reactioNA
    ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!1
    12 1
  • :)
    ma desteptilor, nu uitati ca asa ati facut si voi cu ceasca, numa ca l-ati impuscat, el macar a apucat sa fuga, si acuma cum va pare rau la majoritatea, asa o sa le para rau si lor peste 10-20 de ani.
    7 1
  • AllanHeron
    ciuma portocalie vs poporul roman
    stimate @vsz permite-mi sa iti raspund.

    noi nu vorbim de ce s-a intamplat in 89 ci vorbim de suferinta romanilor in ziua de azi in care sunt oameni care nu au ce pune pe masa pt mancare si altii care danseaza, petrec fara sa le pese putin de popor.

    Daca ne pare rau de Ceasca?

    In nici un caz ca da.

    Dar se pare ca regimulactual este de 1000 mai monstruos decat cel comunist.

    O zi buna va doresc!
    6 1
  • @All
    m-am uitat sus , in adressbar , si cred ca ati gresit site-ul. Hai sa incercam un ontopic , decat sa dam cu offtopic :)
    3 1
  • Excomunicatorul
    :)
    Mi se pare o prostie ceea ce fac cetatenii Tunisiei.Daca ei pana acum au fost niste lasi si niste slabanogi,acum ce dovedesc?Mult curaj?Iti trebuie mult curaj sa distrugi ceea ce a construit cineva,chiar dictator fiind?
    4 3
  • Foarte bine!
    Daca ar fi si la noi asa...... ce bine ar fi !!! Asta merita si nenoriocitii astia de ne conduc amarata asta de tara. Ne-au bagat in k...k... pa-n la gat !!!
    5 3
  • Pacat de masina...
    ... sper ca bijuteria aia de Ferrari sa ramana intacta. Cred ca te poti rascula si fara sa distrugi cu tot dinadinsul tot ce-ti sta in cale. Ce demonstrezi cu asta, ca esti mai suparat?
    3 0
  • http://www.youtube.com/watch?v=gbs_gDVRThI
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru