VIDEO: Inca un Lamborghini Gallardo devenit foc de artificii

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 09.07.2009
Imaginile urmatoare surprind "decesul" unui exemplar Lamborghini Gallardo, in Marea Britanie. Ca in majoritatea cazurilor, exemplarul italian a luat foc "din senin".

Isteria supercarurilor incendiate se pare ca nu mai ia sfarsit. Dupa ce la inceputul saptamanii v-am povestit despre un supercar incendiat in Anglia, revenim astzi cu inca un Gallardo "prajit", tot in Regatul Unit.

Exemplarul care a sfarsit carbonizat era produs in 2005 si era estimat la aproximativ 75.000 de lire sterline. Martorii accidentului povestesc cum au observat un fum gros iesind de sub capota motorului. Pasagerii au coborat in fuga si au privit neputinciosi cum flacarile se extind cu repeziciune.

Interventia pompierilor, desi prompta, nu a mai putut salva nimic din supercarul italian.

via | Zercustoms

Comentarii (8)

  • ...
    another one bites the dust...
    1 0
  • Andrei
    Pacat!
    Prima parere este ca aceste incendii nu tin de masina sau marca in general dar cred ca tin de caldura si de umiditate. Clima s-a schimbat si mai ales temperatura s-a schimbat destul de mult, problema aerului care este foarte "ud" si aici ma refer la umiditatea din aer, cred ca este un factor foarte important care duce la aceste incendii numite: spontane. Parerea mea evident.
    3 5
  • incediatorul aka lamorghini
    nu exista nici un organism abilitat care sa testeze JAF-urile astea? Care este proportia de masini incendiate "ad-hoc" raportat la numarul de exemplare produse? Daca asa ceva s-ar fi constat la modelele "normale" oare producatorul nu o lua in freza din toate partile si de la toata lumea? Personal nu ma intereseaza care este efectul razelor de luna asupra papucilor de guma, ma intereseza de ce ard tinichelele pe care se da o caruta de bani. Cumva in cartea tenica scrie negru pe alb: "datorita schimbarilor climaterice globale, cutia de conserva pe care ti-am vandut-o (mai prostane!) ti se poate aprinde din senin! A se conduce numai in conditii de umezeala de maxim 30% si temperaturi cuprinse intre 15-25*. Eventualele "mici" erori de functionare cad in totalitate in responsabilitatea proprietarului."
    Companiile de asigurari ce "zice"?
    1 4
  • uau mai nou apa intretine focul
    Andrei tu chiar vorbesti serios??? Umiditatea aerului e un factor faforizant pentru incendii?? Cati ani ai, serios?? Ce dracului va invata la fizica in zilele astea pe voi copii?? E strigator la cer.
    5 2
  • anonim
    astia cred ca le dau foc cu bricheta ca altfel nu imi explic cum poate sa ia foc o masina de sute de mii de euro.
    3 0
  • Interesant
    Interesant, de cand cu criza asta ard supercar-urile in draci.
    2 0
  • flodor
    :))))
    Genial Andrei :)) LOL. Cum ma, de la apa iau astea foc. :))))))))
    ma tavalesc de ras :))
    1 0
  • .
    Andrei s-a referit la faptul ca din cauza unui scurt circuit a luat foc masina. Scurt CIrcuit datorat Umiditatii in aer...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru