VIDEO: Lectie de pilotaj cu Michael Schumacher

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 29.05.2008
Michael Schumacher i-a invatat pe clientii Ferrari cum se conduce noul Ferrari 430 Scuderia pe circuitul de la Fiorano.

Comentarii (36)

  • ceva de vis
    ce oameni norocosi......
    0 0
  • merita sa-ti iei un ferrari numai ca sa dai o tura cu schumi
    0 0
  • @alex
    aaa...nu, nu merita! da-ti seama ce vorbesti
    0 0
  • mda
    Mai bine aratati cum s-a facut de cacao cazind cu motocicleta ! Pe de alta parte , felicitari pt. marele campion care.....n-a fost nici o data un gentelman ! Numai eu stiu de cite ori a "impins" , "taiat calea" si tot felul de MAGARII !
    0 0
  • Marius
    Nu pot vedea clipul
    BUna dimineata! Stie cineva din ce cauza nu pot vedea clipul? Habar nu am ce-mi lipseste atat in IE cat si in Firefox. Sau poate e vorba doar de o setare. Zice ceva aici de genul "Click to activate and use this control" pe foundul alb al paginii. Poate adminul are vreo idee?

    Multumesc anticipat.
    0 0
  • felicitari pentru tot
    oricat ar incerca sa zica lumea ceva despre schumi este si va ramane mereu un invingator si un campion...a starnit emotii in sufletele iubitorilor formulei 1 de fiecare data cand a uract pe podium, de fiecare data cand era in pole-position si nu in ulltimul rand cand a castigat cele 7 campionate mondiale...este si va ramane un campion in sufletele noaste si nu numai...in f1 este Dumnezeu!!!!FELICITARI SCHUMI!
    1 0
  • omg
    are dreptate alex......intotdeauna a avut un comportament de magar pe pista.....in anii cand bmw era la inceput iar mclaren avea mari probleme cu motoarele, atunci l-a ajutat masina.
    Schumacher fara Ferrari nu ar fi fost niciodata campion mondial de atatea ori. Foarte adeverat ca a fost talentat, dar lipsit de fairplay. Plus, politica ferrari a fost sa-l scoata pe el campion si nu pe Barrichelo. Sa va aduc aminte cand barrichelo inainte de start, a franat brusc ca sa castige schumi locul I ????
    Asa ca stati in banca voastra cu comentariile ca sunt paraleli. Alex are f mare dreptate. si chris......vezi ca se maniaza Dumnezeu pe tine.....
    0 0
  • Pinocchio
    omg - de Bnetton ai auzit?
    pana sa-l ajute masina nu uita ca schumi a fost campion cu Benetton. Oare tot cu "magarii" o fi castigat si atunci???
    0 0
  • Mda
    Alex, probabil ai fost pe circuit si ai concurat in fata lui de il urasti atat. A taiat calea pentru ca stia cum sa o faca, a impins pentru ca a putut si a castigat pentru ca a meritat. Nu sunt fan Shumi si n-am fost niciodata, dar totusi este cel mai mare campion ever, si pentru asta merita respect.
    0 0
  • danucu
    reply
    parerea mea e ca, daca vreio sa castigi lupti.
    si altii s-au impins... chiar coechipieri fiind... (senna cel nemuritor) ...asa ca...gata cu frustrarile.
    a fost un mare campion..si in istoria F1 va ramane. schumy, evident.
    deocamdata 7 titluri cu 2 echipe nu are nimeni.
    lasati-l in pensia lui...
    0 0
  • pharao
    Ferrari si Schumacher
    spunea cineva mai sus ca "Schumacher fara Ferrari nu ar fi fost niciodata campion mondial de atatea ori"
    Dar haideti sa ne aducem aminte de Ferrari dinainte de perioada in care Scumacher nu era la ei.
    Remember? :)
    si eu!
    asa ca fraza de mai sus poate fi reformulata putin, si anume: Ferrari nu ar fi avut atatea curse castigate fara Schumacher!
    Omul asta a fost o lovitura de marketing pt Ferrari.
    0 0
  • hai sa udam pista ca sa ne putem intoarce...
    0 0
  • CRISTI 13
    pt.chris
    Uitate sau informeazate unde era Schumi cind traia SENNA si dupa aceea sa mai vorbesti! Dc nu-l omorau pe SENNA Schumi raminea mereu in urma lui si de acolo se si retragea.Dupa mine SENNA a fost,este si va fi cel mai bun si amabil pilot di toata istoria F1! Si sa nu vb de titluri cistigate ( pe nerdrept la Shumi),SENNA avea 3 cistigate si mai cistiga inca 10 ,pe cind Shumi habar nu avea ce-i aia! Shumi este un mare pilot,ce-i drept,dar pina sa fie la nivelul altora si sa-l numesti D-ZEU,mai este mult si bine. Prerea mea
    0 0
  • Andrei Alexandru
    Mda :)
    Mda... cel mai amabil pilot din F1... Senna. Super tare frate. Citez "imi place sa castig prin orice mijloace, daca cel de langa mine nu reuseste sa ma opreasta... asta este. Sa castige cel mai bin". Stii faza aia? Daca mai traia, castiga. Din pacate a murit. Schumi le-a castigat. Poate castiga si cu Senna pe pista cine stie. Eu imi aduc aminte ca Senna ca vorbea foarte frumos de Schumi. Stii Cristi ceva interesant? Daca Romania nu era plina de analfabesti ca tine, eram departe. Dar... realitatea este alta.

    Personal cred ca amandoi au marcat Formula 1 fiecare cu era lui. Asta este. Bravo lor, amandorura :) Cel mai bun pilot de Formula 1 este cel care are mai multe titluri, cum le-a luat... eh asta este.
    0 0
  • super
    o fi fost si vreun roman pe acolo?...
    0 0
  • mda
    oameni pe care nu-i duce capul sa faca ceva folositor cu banii
    0 0
  • lol
    pe mine nu ma invitat si am si eu o macheta ferari :))
    0 0
  • bubblegum
    Ring-ding-ding
    Go Shumi , go ...
    0 0
  • gigi soferul
    Le-a mai luat niste banuti bogatanilor
    I-a plimbat Schumi un pic...Au mai scos si baietii cate ceva din buzunar...asta e...ca prin tarile latine...
    0 0
  • balanel
    mi-e dor de cursele lui Schumi...
    Schumi s-a retras ca sa-i dea lui Massa sansa sa castige si el. Ce dovada mai mare de altruism vreti?
    Cat despre un clasament al celor mai buni piloti, consider ca e imposibil de facut, datorita diferentelor foarte mari de tehnologie, regulamente, etc., din perioadele in care acestia au concurat.
    De cand a plecat Shumi din F1, nu prea ma mai uit la curse. Niciunul din cei de acum nu se compara cu el.
    1 0
  • khrisstina
    of doamne!
    cum le da DOAMNE-DOAMNE unora noroc!
    SCHUMI a fost,este si va ramane cel mai cel,cel putin pt.mine.Orice s-ar spune despre el.
    Cel putin pt doua lucruri i-as multumi daca as avea ocazia: m-a invatat sa iubesc F1,cu bune si rele si m-a invatat ca,orice s-ar intampla trebuie sa imi gasesc resurse sa merg mai departe!BRAVO SCHUMI,BRAVO FERRARI!
    0 0
  • URAGANU
    da, foarte norocosi
    Da, foarte norocosi unii :)))))) Pai aia nu se simt norocosi ma ca ii invata Schumacher sa piloteze, sunt norocosi ca-si permit un Ferrari si unii din ei au de 2-3 ori mai multi bani ca Schumi :)))))))) Auzi, Norocosi :))))))))) Sa fim seriosi, numai 1-2% din proprietarii afacerilor din ziua de azi ajung sa fie milionari pe bune. Restu stim toti cum se face, o manevra, un boom, o licitatie, asa e peste tot, nu numai in Romania :D
    0 0
  • TheSpecialist
    Mare chestie... ..
    Eu as vrea sa il vad pe Facatorul de Pingele intr-o cursa de Rally. F1 este 85% masina + technologie si 15% sofer. Nascar 90% masina 10% sofer. Pe cand Rally driving este undeva la 40% masina 60% sofer. Pentru a visualiza acest lucru transpuneti conducerea in conversatie. O conversatie intre masina si sofer si veti realiza cine monopolizeaza conversatia in diverse forme de automobilism. Toti automobilistii timpului actual si trecut au concluzionat ca F1 este una dintre cele mai usoare forme de pilotaj automobilistic. F1 si Ralliul sunt tot atat de diferite ca si conducerea un tramvai si a un taxi in mijlocul unui centru urban aglomerat. Pilotul de F1 nu are nimic altceva de facut decat sa puna masina pe cea mai scurta linie intre doua puncte si sa-i dea gaz.
    Chestia cu Schumacher instructor de condus nu este decat o gaselnita a celor de la Ferrari, o strategie de marketing pentru ai face pe clientii lor super bogati sa se simta mai importanti.
    0 0
  • super
    Super ....fara cuvinte....ce nu as da sa fac si eu scoala de pilotaj acolo...
    0 0
  • balanel
    p.s. despre amatorii care fac astfel de clipuri
    Niciodata nu am inteles de ce DRACU baga jegul ala de muzica pe fundal si nu lasa sa se auda DOAR sunetul produs de masina???????
    0 0
  • Un MARTALOG
    vorba lu' Parazitii "DEGETUL MIJLOCIU" care la "primit si de la COULTHARD ..noroc cu BERNIE ca la "tinut" in brate pana ii sa acrit si lui ..iar ca sef de sindicat a dormit in mare fel...
    0 0
  • cracanel
    Pentru fraierii care il contesta pe Shumi
    Inainte sa contestati pe cineva cititi. Daca nu ati citit mai bine nu vorbiti. Nu va place nu va uitati dar dupa cate aruncati ar crede lumea ca fiecare dintre voi ratatilor ati castigat cel putin o data in fata lui Shumi.
    Parerea voastra oricum nu conteaza pentru cei ce apreciaza valoarea.
    Mereu ratatii au vorbit mai mult decat campionii. Pentru ca nu au facut nimic sa merite atentie.
    0 0
  • aici vezi cat de retardati is romanii...si in plus nu is amatori aia care pun o piesa in loc sa fie sec doar motorul(cat de cretin tre sa fii sa te exciti de la asa sunete sau sa iti placa?) si pt unii e schumi
    0 0
  • robert
    pt the specialist
    cand ai sa dai u 50 ture d pista intr-o mashina d F1 shi ai sa t dai jos din ea p propriile picioare fara nici o pb, atunci o sa recunosc shi eu k formula 1 e un sport cu motor destul d usor shi accesibil tuturor ratatilor shi tembelilor k tine kre cred k totul e o joaca shi mashina aia merge singura.
    pana atunci insa, pt mn Schumi e k luna intre stele:X
    0 0
  • TheSpecialist
    @ robert (21:52)
    Vai steaua ta... .. atat pentru tine
    0 0
  • pt huski si CRISTI
    sa o luam pe rand:
    1.inainte ca schumi sa fie la ferrari a fost la benneton...echipa cu care a castigat 2 titluri mondiale...daca mai tii minte, huschi, chiar a castigat 2 titluri mondiale dupa care a fost transferat la ferrari.
    2.nimeni nu te contrazice, cristi, ca daca senna ar fi trait ar fi mai putut castiga inca 10 titluri mondiale, dupa cum zici tu, dar ghinionul lui a fost sa moara in acea zi tragiga in care a avut loc cursa de la imola...dar sa nu uitam si de allain prost care a fost, la randul lui, la fel de bun ca cei 2.
    sa tragem o concluzie:
    nici senna si nici prost nu s-a ridicat la standardele lui din diferite motive...asa ca va asteptam pe voi sau pe oricare altul caruia nu ii place asa mult de el sa il egaleze...pt ca de intrecut mai greu.(şapte titluri mondiale câştigate,91 de victorii, 68 de pole position-uri şi 76 de cele mai rapide tururi)
    0 0
  • oaspetele
    senna vs schumi
    Nimeni nu-l contesta pe senna. Dar stie careva care era situatia in clasamentul general in momentul cursei de la Imola ?? AUd ??
    Cat despre schumi, e pilotul care a donat cea mai mare suma de bani, cu diferite ocazii. Asa ca, ciocu mic, astia care conduceti masini de F1 toata ziua...
    0 0
  • schumi
    doar astia tip gica contra il contesta pe schumi de fapt ei contesta orice.
    0 0
  • ha,ha,ha
    nu stiu ce va opariti asa, cum zicea mai sus cineva pur strategie de marketing, hai sa fim seriosi, nu devii pilot dupa cateva ore de teorie si 2, 3 ture de mers in dreapta. versusul senna - schumi nu isi are rostul , fiecare a facut ceva pentru F1. fb82
    0 0
  • Bogdan
    F1
    Shumi este singurul pilot de la Senna care a reusit sa dea emotie curselor.
    0 0
  • sebastian raul
    of doamne
    mai Schumi mai, se ma faceam eu fara tine? cum imi mai gaseam eu resurse sa merg mai departe? servus cristina, ce mai faci?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru