VIDEO: Noul Bentley Mulsanne debuteaza pe sosea

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 06.05.2010
Dupa ce a publicat vreme de cateva saptamani mai multe filmulete, care descriau procecul minutios de productie al fiecarui exemplar Mulsanne, Bentley a prezentat astazi si primul video filmat pe sosea al limuzinei britanice.

Comentarii (14)

  • MDA
    VW vrea sa ramana singurul producator de pe piata daca se poate . Incredibil cat de mult seamana cu un Rolss Royce . Oare de ce BMW nu a reclamat nimic . Pana si jantele seamana . Incredibil .
    0 12
  • Mie mi se pare primul Bentley frumos si cu stil aristocrat de cand a fost preluatde VAG, o imbinare retor-modern foarte buna o adevarata imagine necesara unui Bentley, nu VW Phaeton cu alta carapace si impersii de nobil cum e Continental.
    5 2
  • cosmin
    :)
    daca tot dai o carutza de bani pe o astfel de masina, cumparati-va rolls oameni buni.. e cu o clasa peste asha cv..
    3 6
  • @ cosmin
    Bentley Mulsanne este superior lui Rolls Royce Phantom
    Citeste urmatoarele review-uri si o sa te convingi de superioritatea varfului de gama Bentley : http://www.autoexpress.co.uk/carreviews/firstdrives/251329/bentley_mulsanne_driven.html ; http://www.motortrend.com/roadtests/sedans/1007_2011_bentley_mulsanne_drive/index.html .
    4 2
  • andr3i
    comenteaza niste idoti mai sus de parca ar fi deja posesori de Bentley, stiu ei care e diferenta intre Bentley si Rols si care e mai buna din ele.
    6 0
  • Bentley
    Bentley nu e Rolls, Rolls nu e Bentley...
    In afara de faptul ca sunt masive ambele, nu pot fi bagate in acceasi oala! Bentley are stiulul sau de cand a fost inventat, Rolls deasemenea are stilul sau. Bentley mizeaza mai mult pe stil modernist cu accente clasice, Rolls invers...clasic cu influente moderniste...

    Incetati cu expresiile "mai bun". In aceasta clasa nu se poate vorbi despre asa ceva!
    2 0
  • RR & B
    @M1 - Tinand cont de istoria celor doua branduri si de faptul ca sunt producatori conservatori, este si normal sa existe asemanari in produsul final. Pune mana si citeste ceva istorie auto.

    P.S.: Masina este aristocrata, vitezometrul si turometrul care pleaca de sus ii dau un aer aparte, unic. In schimb un lucru mi-a atras atentia in mod special si anume semnalizarea de culoare rosie... destul de ciudat.
    7 0
  • HA HA HA C-G-C
    Frate citeste tu istoria , Bentley a fost mereu un Rols Royce mai mic , RR facea Bentley . RR de cand este facut de BMW este mai bun , la exterior insa seamana cu cel vechii , dar este altfel . Acum VW face un Bentley exact ca RR , deci chiar iti trebuie lupa ca sa vezi ca sunt aproape identice ????
    1 3
  • FALIMENT
    Bentley si RR erau 2 masini fff tari , dar cand Bentley a dat faliment a fost cumparat de RR si apoi Bentley era un RR mai mic .
    1 2
  • Abraxas
    Cat timp a fost in proprietatea Rolls Royce ( 1931-1998 ), Bentley a cazut intr-un con de umbra
    @ M1 - Faptul ca azi Bentley si Rolls Royce sunt doua entitati diferite, este cel mai bun lucru care li se putea intampla celor doua firme, in perioada Rolls Royce cu mici exceptii, automobilele Bentley au fost niste Rolls Royce tunate . Azi cele mai apreciate modele Benley de catre colectionari sunt cele din perioada W.O. Bentley ( 1919-1931 ) . http://www.answers.com/topic/bentley-3
    3 0
  • sincer "kitsch"
    Sincer acuma se vede faptul ca au incercat sa ii dea o identitate aparte dar cred ca de frica sa nu cada in aceeasi oala cu Maybach s-au apropiat prea mult de Rolls ,drept exemplu e ciudatenia aia de "B" inaripat de pe capota
    2 2
  • @ serd
    Ciudatenia aia de "B" inaripat de pe capota e sigla lor din 1919, fiind prezenta pe majoritatea modelelor Bentley de atunci si pana in prezent .
    2 2
  • ???????????
    Ce te face sa crezi ca nu stiam asta?Ideea e ca inca de la inceputuri incearca sa copie Rolls,Bentley-boys au dus aceasta marca intr-o alta directie,cea corecta in anii 20-30 ,spre sport,luxul pur englezesc e apanajul Rolls
    1 1
  • Robert
    Edmunds au testat si ei Bentley Mulsanne
    http://www.insideline.com/bentley/mulsanne/2011/2011-bentley-mulsanne-first-drive.html
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru