VIDEO: Pieton lovit de un motociclist vitezoman în Rusia

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.09.2010
Ignorarea regulilor de circulaţie poate face victime colaterale. Imaginile următoare au fost surprinse în Sankt Petersburg.

Comentarii (18)

  • motociclistul a trecut pe rosu, dar si pietonu plecase inainte sa se dea verde...vezi soarta...mai multe detalii nu aveti ? a supravietuit pietonul ?
    14 5
  • nu conteaza
    motociclistul e vinovat 100%
    25 3
  • celfaranume
    naspa
    ii mort pietonu
    9 0
  • Crysty
    Accident
    Ar trebui sa ne puna pe gandit!

    Niciodata sa nu fortati semaforul!

    Mai bine opresti pe galben si risti sa intre in spate vreunul care nu pastreaza distanta decat sa treci pe rosu!

    La subiect: pietonu clar e mort, la un impact asa puternic slabe sanse sa supravietuiasca; i-au sarit pantofii de parca erau papuci!
    7 0
  • Rusii, o natie de handicapati !
    6 11
  • si motociclistul merge intr-un pantof !
    1 0
  • @lexi
    Bine ca esti tu destept. Daca un idiot a facut un accident inseamna ca tara acelui idiot este handicapata? Ma intreb tu in care tara vrei sa traiesti? cred ca nici in Antarctica nu ti-ai gasi locul.

    on topic: foarte dur accidentul...ce nu pot sa imi dau seama este cum de motociclistul nu a oprit la semafor? Avea culoarea rosie de cel putin 6 secunde...ce viteza ar fi putut avea? Oricum, este un idiot. Este pacat ca din cauza unora care se cred supermani au de suferit oameni nevinovati.
    9 2
  • mai grav e ca motociclistul se pare ca are doar 15 ani, ce parinti cretini trebuie sa aiba...
    2 0
  • titlu
    nu viteza este de vina in cazul de fata, ci nerespectarea culorii semaforului: daca motociclistul ar fi avut si 40km/h in momentul impactului, motocicleta tot putea sa il omoare/il omora pe pieton.
    3 0
  • tomita
    frate nu prea sunteti la curent cu noutatile.
    e vechi filmuletul in ziua de azi. daca prindeati in prima zi de difuzare, si cand a auns pe forumuri mai intelegeam dar acum il postati si voi. l-am vazut in nspe reulari pana sa il puneti si voi aici.
    multa imagine de voi, dar inca mai aveti minusuri...
    1 5
  • nu va mai mirati cum de se poate intampla ... vezi link mai jos
    http://www.automarket.ro/stiri/video-slalom-cu-yamaha-r1-prin-traficul-din-moscova-la-o-ora-de-varf-33558.html
    3 0
  • idiotzi mari
    ciudat e ca nici un idiot nu s-a atins de ala intins pe jos sa vada daca se mai poate face ceva cu el
    5 0
  • sunt prea indiferenti prostiii nenorociti treceau pe langa el nepasatori
    5 0
  • PARINTELE
    ZICE UNU AICI DE PARINTI MOTOCICLISTULUI
    Uite eu sun parintele unui copil de 5 ani, care din ce in ce afiseaza premisele unui rebel cand va fi mare. masa si nemul ei (la care a crescut pana la 4 ani) rade si-l pupa toata ziua fara a intari parerile mele mai "drastice" - ""vai copilu o sa te urasca din ce in ce daca tu-l tot certi si-l tii din scurt" sau aia batrani zic; laaasa copilu sa faca ce vrea saracu ca la voi la bucuresti o sa fie vai de el. si uite asa ajunge un baiat sa faca ce-i trece prin cap. iar noi parintii suntem niste parliti si fricosi si nu am face niciodata ceva ce ar depasi legile si morala bunului simtz. nu mai an nervi si rabdare.
    2 0
  • Atentia pe trecerea de pietoni
    Vad foarte multi pietoni care pur si simplu nu se uita, intra ca teleghidati pe trecerea de pietoni. Da, au prioritate, dar si toate sansele sa nu uzeze prea mult de ea. E suficienta o clipa de neatentie sau o defectine si gata au murit, ce mai conteaza cine e de vina ?
    Raman la parerea ca pe trecerea de piatoni se merge ca pe SARMA, cu toate simturile incordate.
    Vis-a vis.....Poate daca era atent o fractiune de secunda ...cine sti conta....
    2 4
  • Atentia pe trecerea de pieton (II)
    Revin, daca studiati imaginile veti vedea ca la momentul impactului si automat al unui zgomot puternic, pietonul era pe o linie alba a zebrei, iar la momentul impactului era pe alta. Probabi acesti 30-50 cm i-ar fi salvat viata, sau macar l-ar fi prins incordat, ghemuit si ar fi contat enorm....
    3 3
  • @rov
    in primul rand impactul s-a produs foarte rapid si in al 2-lea rand pietonul era aproape cu spatele la motociclist pt ca trecuse pe sensul celalalt de mers
    3 0
  • saracul pieton... n-a avut nici timp nici sa-nceapa sa se fereasca
    Cumplit... Bucurati-va de viata si fiti atenti cu ea, ca-i tare fragila... nu se stie cand va trage brusc destinul o palma dintr-asta pe la spate... :(
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru