VIDEO: Renault Kangoo, esec la testele ADAC

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 23.09.2008
Stabilitatea vehiculului dupa o manevra de evitare a unui obstacol la viteza mare este o problema pentru Renault Kangoo.
Taguri: Kangoo, Renault

Comentarii (10)

  • noname00
    Cat pot sa ma enerveze astia de la ADAC - un bun sofer putea sa faca si VW-ul sa se comporte la fel ca Kangoo, la fel si cu Citroen, putea sa il faca sa se comporte ca si Kangoo sau sa il faca sa subvireze, ceea ce au facut. daca erau toate masinile filmate din interior si vedeam cum au "dat de volan" ar fi fost corect testul.
    0 0
  • Paul L
    Ce credibilitate mai poate avea ADAC?
    Daca dupa faza cu testul elanului facut cu un Logan s-a dezvaluit faptul ca testul a fost efectuat in conditii cel putin discutabile!
    0 0
  • YESSS!!!
    Ma unge pe suflet!
    Acum mainile sus si toata lumea:
    CE BINE-MI PARE CA AI LUAT TEAPA!!!
    0 0
  • ESP rezolva problema
    n-are decat sa-i puna ESP si vor rezolva problema (poate si o punte spate mai stabila si garda la sol mai joasa) -nu e f. complicat dar clar nu poate fi la fel de ieftin!!
    0 0
  • Are ESP
    Din nimicul de germana pe care il stiu, ziceau ceva de soft ESP... plus ca nu puteau sa le compare daca una nu avea ESP si celelalte da.
    0 0
  • Mie mi s-a parut ca soferul a bruscat mai tare Renault-ul decat pe celelalte 2
    0 0
  • Dr. Felix
    NICI EU NU CRED CA...
    .. ADAC-UL MAI ESTE DE INCREDERE. PACAT, NICI NEMTII NU MAI SUNT CEEA CE AU FOST (ASA CUM NICI MERCEDESUL NU MAI E CEEA CE A FOST).
    0 0
  • gtrazvan
    iar se baga prostii in seama
    @noname00 si
    @bbb - nu conteaza cum dai din volan, soferii lui peste, asa ceva nu trebuie sa se intample, cand eviti ceva nu o sa ai grija sa dai de volan mai incet. Daca habar nu aveti soferie taceti.

    @Paul L - Informeaza-te legat de Logan, testul a fost corect si vina a fost a jantelor prost proiectate(deci producatorul de jante a fost vinovat pt cele intamplate nu Dacia (Renault))

    @Dr. Felix - si ia z i tu inteligetule de ce nu mai este ADAC-ul de incredere??
    0 0
  • gtrazavan,tu esti cel mai tare
    0 0
  • rectific. din pacate ma pun si eu sa comentez fara rost la adresa lui razvan care cam are dreptate doar ca o spune cu ceva mai multa mandrie.
    oricum asa se intampla de cele mai multe ori aici..se comenteaza a prostului.cer scuze redactiei:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru