VIDEO: Top 20 reclame clasice Renault

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 23.02.2009
Renault s-a remarcat intotdeauna ca un constructor care a pus mare accent pe promovarea prin reclame. O dovedeste colectia urmatoare de video-uri clasice.

Un constructor de talia Renault a reusit sa acumuleze de-a lungul istoriei o impresionanta colectie de modele. Cum era si normal, aceste modele au dat la randul lor nastere unor reclame memorabile. Constructorul francez a incercat intotdeauna sa surprinda publicul nu numai cu masinile sale dar si cu ideile de promovare. In acest sens, va prezentam astazi o colectie a celor mai reprezentative spoturi publicitare din istoria brandului francez.

Comentarii (6)

  • catalnux
    reclame
    super reclame. era bine daca erau si uploadate ca sa le pot vedea.
    0 0
  • Traian
    lol
    :)
    0 0
  • top25
    Nu inteleg de ce nu au fost puse in ordine cronologica.
    Iar daca au fost puse dupa top, cel care a facut selectia e plecat pe luna! Spre exemplu penultima reclama este senzatie, sau reclama nr 15 este in top all times si a castigat o gramada de premii.
    0 0
  • problema e la tine
    @ catalnux - ia-ti un calculator mai bun !
    0 0
  • ultima reclama
    Parca-i de idioti. Zbiara alea pe-acolo ca dementele. Si-i si cam puerila, da putem zice ca pe vremea aia oamenii nu prea stiau sa faca reclame. In rest sunt ok, chiar m-am delectat un pic.
    0 0
  • renault
    renault incerca in anii 80 ceea ce incearca acum fiat: sa vanda masini mici pe o piata in care jumatate din populatie e obeza, iar pretul benzinei e la jumatate fata de Europa
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru