Viitorul Ferrari 612 Scaglietti se pregateste de lansare in 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 19.03.2010
Ferrari testeaza in prezent versiunea de serie a noii generatii 612 Scaglietii, programata sa ajunga pe piata in 2012. Modelul sportiv va dispune de 533 de cai putere si 600 de Nm.

Esential

533 de cai putere ar urma sa aiba noul Ferrari 612 Scaglietti.

Ferrari se pregateste sa lanseze in 2012 noua generatie a modelului 612 Scaglietti, intrat intr-un con de umbra din cauza noilor modele aparute in gama Calutului Cabrat. Inginerii italieni testeaza de zor noul model, dovada fiind o serie de fotografii recente surprinse in zona Cercului Polar de Nord.

Din primele informatii se pare ca urmasul modelului sportiv va dispune de un ampatament marit si de o evacuare cu un nou traseu. Designul va fi modificat, pentru a fi adaptat noii filosofii de design, spoilerul, capota si blocurile optice fiind vizate in principal.

612 Scaglieti va fi propulsat de un motor V12 capabil sa livreze 533 de cai putere si 600 de Nm axei spate prin intermediul unei cutii cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte. Cu asemenea resurse sub capota, 612 Scaglietti va putea sa accelereze de la 0 la 100 de km/h in mai putin de 4 secunde si va atinge o viteza maxima de 320 km/h.

Surse neoficiale sustin ca modelul ar putea chiar sa fie pionierul gamei in ceea ce priveste tehnologia hibrida.

Planul unei versiuni animate de sistemul HY-KERS, dezvaluit la Geneva, ar putea fi deja pe agenda de discutii a membrilor din consiliul de conducere.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru