Viitorul Lexus RX, dezvaluit intr-o brosura

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 30.10.2008
Noua generatie a crossover-ului Lexus RX a fost anticipata deja de o brosura aparuta pe internet.

Lexus se va folosi de editia de anul acesta a Salonului Auto de la Los Angeles pentru a dezvalui publicului un model foarte important in gama sa. Este vorba despre noua generatie a crossover-ului RX, asteptat in showroom-urile brandului japonez la mijlocul lui 2009.

Surpriza celor de la Lexus a fost insa spulberata de o serie de imagini publicate astazi, decupate dintr-o brosura de prezentare a noului model. Asa cum probabil multi se asteptau, crossover-ul japonez nu a renuntat la silueta vechii generatii.

Look-ul mai ingrijit si distinct este dat de o serie de accesorii si de revizuirea liniilor blocurilor optice si ale capotei. Grila frontala a fost si ea inlocuita alaturi de panourile usilor.

Cele mai importante modificari se observa insa la nivelul interiorului, unde Lexus a redesenat plansa de bord si consola centrala, ingrijindu-se de asemenea mai mult de luxul pasagerilor.

Despre motorizari nu se cunosc inca prea multe detalii, brosura anticipand vechea versiune RX350 cu motor pe benzina si hibridul RX450.

via | CarScoop

Taguri: Lexus, R-GT, Reiter

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru