Viitorul Nissan Micra, spionat la filmarea spotului publicitar

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 15.01.2010
Noua generatie a lui Nissan Micra se dezvaluie partial in timpul filmarilor pentru clipul de promovare al viitorului model japonez.

Desi noua generatie a modelului de oras Micra va fi lansata de Nissan abia la finalul anului, la Salonul Auto de la Paris, primele imagini-spion care dezvelesc o parte din formele noului model japonez au aparut deja pe internet, primii care au pus mana pe ele fiind britanicii de la Auto Express.

Fotografiile provin din Australia, acolo unde Nissan filmeaza primul spot publicitar pentru noul sau model de segment mic. In aceste conditii, desi masina este in mare parte acoperita de cearsafurile omniprezente in astfel de situatii, unele elemente de design care trec peste "bariera" cearsafurilor confirma primele schite ale modelului aparute acum cateva luni pe internet.

Noul Micra va beneficia de aportul estetic al unor blocuri optice frontale ovale, simple, "botul" masinii fiind mult si evident simplificat in comparatie cu actuala generatie. Si spatele se schimba, formele actuale lasand loc unor linii mai simple si mai curate, al caror rol este de a atrage cat mai multi clienti din segmentul tanar.

Noul Nissan Micra va avea sub capota motoare de cilindree redusa, dar care isi mentin nivelul de putere si cuplu atins de actualele unitati pe benzina si motorina.

Va aparea in plus un sistem Stop&Start si vor disparea circa 50 de kilograme din masa proprie a modelului, aceste elemente avand rolul de a cobori consumul. Peste toate, noutatea tehnica importanta este aparitia unei cutii automate CVT de ultima generatie care va fi disponibila optional in gama noii generatii Micra.

via | AutoExpress

Comentarii (1)

  • Ion Susai
    Daca asta e viitorul Micra e clar, va avea "succesul rasunator" al actualei generatii. Oare cand vor invata cei de la Nissan sa deseneze masini?
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru