Viitorul Peugeot 408, spionat intr-un garaj

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 20.01.2009
Peugeot promite un succesor pentru 407 in scurt timp, viitorul model fiind pregatit sa isi faca debutul oficial in cursul anului viitor.

Pana de curand nu s-a prea vorbit despre un inlocuitor pentru actualul Peugeot 407. Se pare insa ca francezii pregatesc deja noua generatie a modelului lor de clasa medie, asteptat sa debuteze cel mai probabil in 2010. Ultimele fotografii spion, surprinse intr-un garaj, au dezvaluit cateva linii ale viitorului 408.

Asa cum probabil multi se asteptau, modelul preia filosofia de design a predecesorului, promitand o serie de modificari timide dar individualiste. Noua generatie va creste de asemenea in dimensiuni, urmand sa masoare 4730 mm, cu 50 de mm mai mult decat actualul model.

Ampatamentul va creste si el pana la o valoare de 2820 mm. Odata cu introducerea noii generatii 408, Peugeot va revizui si toata gama de motorizari, urmand sa introduca un propulsor nou, turbodiesel, de 240 de cai putere.

Presa internationala s-a grabit sa anticipeze designul viitorului model drept pentru care o serie de prelucrari digitale au luat cu asalt revistele de specialitate.

via | Autoblog

Comentarii (6)

  • as21ro
    mi se pare...
    mi se pare mie sau seamana putin cu seria 5 de la BMW? e doar o intrebare...
    0 1
  • poze si iar poze
    acum fara suparare si nu ma refer direct la automarket ci la toate site-urile de domeniu. ce sa inteleg eu din pozele spion. de exemplu din aceasta poza nu se intelege mai nimic este o prostie. mai vezi cate o stire viitorul model camuflat sau ceva de genul asta sincer chiar nu sunt interesat deloc de acest subiect ca si asa nu se vede masina si oricum cand o sa iasa in productie nu va arata asa nu mai bine astept sa apara si sa il vad live.
    cred ca cele mai proaste stiri din domeniul auto sunt stirile in care masiniile sunt surprinse in actiune dar ele arata toate la fel camuflate si alte stiri care sunt la fel de proaste sunt masiniile care sunt facute pe calculator si in viziunea unuia sau altuia ne vom da noi seama cum v-a arata viitorul model. eu prefer sa il vad cand il prezinta si sa nu vad asemena de poze neoficiale
    1 0
  • Frantuzism
    Da, "revolutionar" ce sa zic. Au mai tras putin de forme in programele 3D cu care-si modeleaza caroseriile. Hai sa mai tragem putin de linia asta, hai sa mai alungim asta. Au ajuns francezii sa faca masini mai "ASCUTITOARE" decat japonezii.

    In rest, niste masini proaste la toate capitolele. Cred ca Dacia 1300 a fost una din cele mai reusite si fiabile masini facute vreodata de franceJi.
    0 2
  • tg
    asa e uraganu cele mai proaste masini
    0 1
  • POZE ,,SPION''
    asa zisele poze spion sunt de fapt niste studii de piata sa se vada ce ,,design'' merge mai bine pentru viitorul model.......si este o practica comuna in mai multe domenii.....
    0 0
  • Rica SM
    pt Uraganu
    domle' Uraganu, nu te supara, dar cred ca m-am saturat de comentariile tale. ABSOLUT TOATE comentariile TALE sunt TOTAL harcea-parcea, habar nu ai ce vorbesti, esti un minus intre plusuri, te rog, intra pe acest site de cate ori vrei, dar te implor nu mai scrie comentarii ca m-am saturat de atata stupiditate. Jur ca esti prostalau...bai ce nervi am...sa ma ierte adminii Automarket, dar nu mai pot de nervi cand vad ce scrie inaptu de uraganu, zi de zi...dumnezeule ce inapt
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru