Viitorul Volkswagen Beetle Cabrio ar putea sosi în toamnă

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.05.2012
Volkswagen lucrează în prezent la derivatul cabrio al actualului Beetle. Modelul este aşteptat în toamnă, la Salonul de la Los Angeles, unde va fi lansat în trei versiuni diferite.

Noua generaţie Volkswagen Beetle a atras multe reacţii pozitive din partea publicului. Germanii şi-au atins scopul şi acum vor să meargă mai departe, propunându-şi să întregească gama modelului cu o variantă cabrio.

După ce s-a zvonit că Beetle Cabrio va debuta pe rând la Geneva, New York şi Beijing, acum noi informaţii dau ca sigură lansarea modelului în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, programat spre sfârşitul acestui an.

Surse din interiorul Volkswagen anunţă că nemţii vor să marcheze debutul variantei decapotabile cu trei ediţii speciale, create după motive specifice anilor ’50, ’60 şi ’70, epoca de aur a vechiului Kafer. Informaţia este întărită şi de surse de la Oficiul de Înregistrare a Mărcilor, care susţin că Volkswagen a rezervat trei nume: “Fifties“, “Sixties“ şi “Seventies“. După nume, fiecare model ar trebui să aducă un tribut aparte perioadei după care a fost botezat.

via l egm

Comentarii (1)

  • AllanHeron
    Oribila, mai bine un BMW 320
    1 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru