Volkswagen a creat site pentru Scirocco

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.02.2008
Volkswagen pregateste terenul pentru noul Scirocco prin lansarea unui site dedicat in exclusivitate viitoarei sportive.

Esential

200 de cai putere va dezvolta versiunea initiala a modelului Volkswagen Scirocco.

Volkswagen pregateste pentru Geneva un nou model sportiv anticipat de foarte mult timp de specialistii auto. Este vorba despre noul Scirocco, un hatchback care ar urma sa intre pe piata europeana in toamna acestui an.

Pentru a pregati cum se cuvine lansarea noului model, Volkswagen a pregatit un microsite dedicat in exclusivitate hatchback-ului sportiv si o serie de teaser-uri menite sa mai indulceasca asteptarea fanilor VW.

Viitoarea sportiva germana va dispune initial de un propulsor cu patru cilindri, de 2.0 litri TFSI, capabil sa dezvolte probabil 200 de cai putere. Acesta ar putea fi urmat de o serie de motorizari mai puternice, dintre care un V6 pe benzina si un derivat al versiunii 2.0 litri turbo. Noul Scirocco va fi oferit cu tractiune fata dar si cu optiunea unei tractiuni integrale.

Productia noului model va demara in lunile urmatoare la uzina VW din Portugalia, unde ia nastere in prezent modelul Eos. Specialistii afirma ca Scirocco ar putea chiar sa imprumute tehnologia actualului Eos pentru o viitoare varianta decapotabila, insa constructorul german nu a emis astfel de informatii.

Pentru a putea vizualiza site-ul dedicat noului VW Scirocco, click aici.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru