Volkswagen a lansat Amarok în varianta cu cabină simplă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 22.09.2010
Constructorul german a lansat astăzi la Salonul Auto de la Hanovra o nouă variantă a modelului Amarok. Pick-up-ul german vine acum cu o cabină simplă şi o benă mai generoasă.

Esential

163 de cai putere dezvoltă cea mai puternică versiune diesel a noului Amarok cu cabină simplă.
2205 mm măsoară bena noului Volkswagen Amarok cu cabină simplă.

Salonul Auto de la Hanovra, dedicat vehiculelor comerciale, atrage atenţia presei aproape la fel de mult cum o va face evenimentul de la Paris, de peste două săptămâni. Constructorii europeni au acordat o importanţă deosebită evenimentului, Volkswagen aducând în faţa publicului primul derivat de caroserie al pick-up-ului Amarok: varianta cu cabină simplă.

Modelul german renunţă la locurile de pe bancheta din spate în favoarea unei suprafeţe de încărcare mult mai mari. Lungimea benei creşte astfel de la 1555 de mm la 2205 mm, ceea ce favorizează obţinerea unei suprafeţe de încărcare de 3.57 metri pătraţi.

Noul Amarok cu două locuri va fi disponibil începând cu 2011, sub capotă urmând să se regăsească doar versiuni diesel. Vorbim mai exact despre propulsorul 2.0 TDI în variantele de 122 şi 163 de cai putere, asistate de o tracţiune 4x2 sau de binecunoscutul sistem integral 4Motion.

În prezent fratele mai mare al variantei cu două locuri, abia lansată, se descurcă bine la capitolul vânzări, Volkswagen reuşind să înmatriculeze 8000 de exemplare şi să adune 40.000 de comenzi la nivel global.

via | Volkswagen

Comentarii (13)

  • Stanila
    masina de vis
    4 6
  • @stanila
    ...visand la ce?!...la marfa sau la ce?cum ar fi sa mergi la o nunta cu ea?
    11 2
  • duster?
    ce faruri de Duster i-au tras ...
    6 3
  • ...da e ...ok...ce nu va fi ok e pretul care va spun sigur va fi peste concurenta tind sa cred ca va fi ca pret peste navara...iar ca performante...bineinteles sub,,,dar ma rog la ce preturi au vag-oanele...nimic nu-i de mirare........
    6 7
  • mare dreptate ai ian
    ne-am obisnuit cu preturile premium ale vag-oanelor....
    4 13
  • @ eee
    Chiar seamana cu Dusterul!!! Cel putin la blocurile optice fata... clar!
    6 3
  • nelipsitul edi care nu uraste tot ce e legat de vag!
    9 0
  • @ @stanila
    Cand iti iei o astfel de masina nu o iei sa te dai mare cu ea la o nunta. O iei pentru carat marfa. Este o masina practica, daca vor avea si preturi decente. Daca vrei ceva cu care sa impresionezi la o nunta iti iei un Passat CC sau eventual un Touareg.
    5 1
  • @ edi
    "În prezent fratele mai mare al variantei cu două locuri, abia lansată, se descurcă bine la capitolul vânzări, Volkswagen reuşind să înmatriculeze 8000 de exemplare şi să adune 40.000 de comenzi la nivel global."

    Trebuia doar sa citesti stirea...
    7 1
  • Ivanoff
    The worst nightmare for VW --> TOYOTA
    Il va manca inca din fasa Toyota Hilux !!!
    6 1
  • Pick up made by VW
    Masina pare ok.
    Dar ..... DE UNDE AU SCOS NUMELE ASTA????????
    Se fabrica cumva in Maroc?? sau se vinde doar in Maroc...:|
    1 2
  • @ andrey11
    In limba inuit, Amarok se traduce lup . VW Amarok se produce exclusiv in Argentina .
    The name 'Amarok' was developed and researched by branding agency Interbrand on request from Volkswagen.

    Revealed to the public on 4 June 2009, Amarok, which translates into Wolf in the Inuit language, also means "he loves stones" in Romance languages of South America, and "tomorrow" in Irish .

    The new Amarok, the first pickup from Volkswagen Commercial Vehicles, was presented to the general public in Argentina on the 7th of December 2009 .
    5 0
  • ??
    Nu inteleg de ce atata discutie pentru o utilitara!! Cand s-au lansat Mitsubishi L200 sau Mazda BT-50 a fost liniste si pace. Acum nu, ca doar este vorba despre multiubitul VW.
    Nu o spun rautacios, intradevar este o marca indragita, dar parca cu prea multa incrancenare.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru