Volkswagen a lansat versiunea cu ampatament mărit a lui Tiguan în China

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 17.06.2010
Volkswagen a lansat pe piaţa din China o versiune cu ampatament mărit a lui Tiguan, care este cu 80 de milimetri mai mare decât al versiunii standard şi poartă design-ul versiunii chinezeşti a acestui model.

Cei de la Volkswagen au lansat şi o versiune cu ampatament mărit a lui Tiguan facelift pe piaţa din China. Modelul are un ampatament de 2.684 milimetri, cu 80 mm mai mult decât versiunea standard a lui Tiguan. Cu toate acestea, modelul are un ampatament cu 16 milimetri mai mic decât cel mai popular SUV din China, Great Wall Haval H3. Lansarea unei versiuni cu ampatament mărit a unui model pentru piaţa din China nu reprezintă nicio noutate şi este o practică destul de comună pe această piaţă.

Printre elementele noi ale lui Tiguan cu ampatament mărit putem enumera partea frontală cu blocuri optice redesenate, noua bară faţă şi grila radiatorului schimbată. Modelul respectiv debutează doar pe piaţa din China şi nu va purta design-ul versiunii europene şi americane a lui Tiguan, fiind destinat exclusiv pieţei din China. Aspectul acestui model este bazat pe cel al lui Tiguan facelift prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Guangzhou.

Lungimea lui Tiguan cu ampatament mărit este de 4.540 milimetri, cu 113 mm mai mare decât versiunea standard a acestui model.

În ciuda dimensiunilor mai mari, modelul este cu 214 milimetri mai scurt decât noul Touareg şi cu 80 de milimetri mai scurt decât GWM Haval H3. Rămâne de văzut dacă piaţa din China va „cere” şi o versiune cu ampatament mărit a lui Touareg, model de 4.795 milimetri lungime şi 1.940 mm lăţime. Excentricitatea pieţei auto din China cere modele precum BMW Seria 5 şi Mercedes-Benz E-Klasse cu ampatament mărit, deşi există modele mai mari, precum Seria 7 şi S-Klasse.

Via | Gasgoo

Comentarii (1)

  • Bentley
    Maaa, da ma lasi?...
    Cand au devenit piticaniile alea giganti de nu mai au loc in masini normale?...

    Smart ForTwo cu ampatament marit nu apare?
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru