Volkswagen pregateste un supercar cu motor central

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 25.07.2008
Volkswagen pregateste un frate mai ieftin pentru pentru Audi R8 si Lamborghini Gallardo.

Zvonurile privind un posibil model sportiv Volkswagen, altul decat noul Scirocco, continua sa apara in presa de specialitate. Potrivit publicatiei germane Autobild, Volkswagen intentioneaza sa isi puna logo-ul pe o masina mult mai sportiva decat Scirocco, care ar putea beneficia de serviciile unui motor central.

Constructorul german ar urma sa imbogateasca membrii supersportivi ai grupului VAG prin crearea unui frate mai ieftin pentru Audi R8 si Lamborghini Gallardo. Coupe-ul cu motor central va dispune de o putere suficienta pentru a putea fi considerat un supercar, resursele urmand sa fie transmise ambelor punti prin deja traditionalul sistem 4Motion.

Transmisia va fi asigurata de o cutie manuala si de una automata DSG cu sapte rapoarte. Versiunea de serie a sportivei s-ar putea inspira din liniile de design ale conceptului R, prezentat in 2003.

via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru