Volkswagen Scirocco a primit un plus de caracter

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.03.2009
Tunerul german Caractere a creat un pachet pentru Volkswagen Scirocco.

Volkswagen Scirocco devine un model din ce in ce mai abordat de tunerii din Europa, lista acestora devenind din ce in ce mai mare. Cel mai nou tuner care a intrat pe aceasta lista este Caractere, cunoscut pentru modificarile operate unor modele precum Audi A3 si A5.

Germanii de la Caractere au modificat serios motorul lui Scirocco, crescand puterea propulsorului TFSI la 350 Cp si 480 Nm, de la cei 200 CP si 280 Nm pe care ii avea cand a plecat din fabrica. Astfel, coupe-ul VW accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de sase secunde. Gama de modificari disponibile pentru motoarele lui Scirocco contine cateva pachete intermediare, care ofera puteri intre 240 si 350 cai putere. Cresterile de putere sunt realizate cu ajutorul unei evacuari sport si ale modificarilor operate sistemului ECU. In unele cazuri, sistemul de supraalimentare al motorului TFSI a fost modificat prin montarea unor componente mai perfromante.

Caractere ofera pentru Scirocco un set de jante de 20 inch, un set de arcuri sport pentru micsorarea garzii la sol, precum si o evacuare sport din inox.

Elementele estetice ale lui Scirocco au fost modificate subtil, schimbarile principale fiind aplicate asupra grilei radiatorului si a barii fata.

Via | MotorAuthority

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru