VW Passat CC Individual, lansat oficial in Germania

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 20.03.2009
Volkswagen Passat CC este al patrulea model din gama constructorului german care beneficiaza de tratament special prin programul Individual.

Programul Individual, inaugurat de Volkswagen pe Eos si continuat apoi pe Passat si pe Touareg, atinge si versiunea CC a lui Passat. Modelul - primul din gama VW care a intrat in segmentul din ce in ce mai animat al coupe-urilor cu patru usi - primeste o versiune Individual care reuseste sa ii multumeasca pe toti fanii marcii.

Schimbarile exterioare vizibile pe VW Passat CC Individual se refera la nuanta perlata Moonlight Blue si la jantele de 19 inch Chicago Black. Interiorul abunda insa in modificari create special pentru ca cei din habitaclu sa simta ca se afla intr-o versiune speciala a modelului. Vorbim de piele in doua nuante (negru si crem) si in texturi diferite care este regasita pe scaune, pe volan si pe levierul cutiei de viteze. Nuanta deschisa este regasita si prin insertii la nivelul covoraselor, in timp ce negrul acopera instrumentarul de bord si panourile usilor. Aditional, Volkswagen pune la dispozitia clientilor un pachet de insertii cromate care se regasesc pe manerele interioare ale usilor si pe comenzile geamurilor.

Deocamdata, versiunea Individual a lui Passat CC este disponibila exclusiv in prima faza exclusiv in Germania.

personalizarea poate fi realizata pe oricare dintre motorizarile modelului german, pretul de pornire fiind de 34.800 de euro.

via | Volkswagen

Comentarii (8)

  • Individual
    De ce i-au zis tot Individual si BMW are un program Individual, de ce acealasi nume? nu puteau si ei sa puna altceva, oricum mare cacamaca nu face niciunul dintre ele, dar macar sa nu le numeasca la fel, e aiurea.
    0 0
  • din nou si iara ne repetam :P
    versiunea Individual a lui Passat CC este disponibila exclusiv in prima faza exclusiv in Germania
    0 0
  • 2 lei
    sunteti niste reporteri obositi, pozele pe care le-ati pus nu au nimic individual, eu lucrez la dealer VW si ce ati relatat voi este de 2 lei, piele in 2 culoari negru cu crem este pe orice vw passat cc nu face deloc parte din programul individual iar ornamentele cromate de care vorbiti vin in varianata standard. Nu stiu cum va mai tin astia la munca ca nu sunteti in stare sa scrieti o stire calumea.
    Articol de 2 lei.
    0 0
  • LauCalin
    Pentru Eu
    Limbaj si comportament tipic unei persoana care lucreaza la VW sau BMW. Pe langa faptul ca nu ai scris corect esti si mare fitos ( de fapt e ceva normal atata timp cat lucrezi la VW in Romania). Cel putin asta reiese din ceea ce ai scris. Noroc la vanzari de masini VW, pentru ca, citez ceea ce mi se spune cand intru in orice showroom VW: "este VW si asta spune totul" . Inteleptilor! :)))
    0 0
  • @eu
    Si eu iti doresc sa vinzi cat mai multe VW-uri, fara ele 80% din service-uri din Romania s-ar inchide. Cata lume ar ramane fara servici? Bravoo dai bataie :))))))))
    0 0
  • Ma intreb...
    ...cum vor vinde in Romania masina asta individualizata in acelasi loc si cu aceeasi oameni de vanzari care sunt aroganti, nu isi cunosc configuratiile si motoarele si nu au masini de test-drive.
    Si toate aceste dupa experienta cu PBN si PBV (aia de pe centura).

    Poate ii mai invata respectul fata de client criza aceasta...
    Nu mai vorbesc de service ca ar trebui sa scriu o revista intreaga si nu m-ar tine nervii sa repet experientele alea...
    0 0
  • haralamb
    @eu
    Nu puteai spune toate aceste aspecte fara sa folosesti tonul de mare cunoscator? Datorita dealerilor din Romania are VW o reputatie tot mai proasta, pentru ca in loc ca acolo sa gasesti serviciile cele mai bune, le gasesti, din contra, pe cele mai proaste.
    0 0
  • Mircea
    De acord cu haralamb.
    VW-urile nu sunt masini proaste, insa au aia de la service grija sa le faca sa para asa. Ieri am dus la service un VW Passat (service-ul de la reprezentanta) pentru ca tragea dreapta, si asta dupa ce cu o saptamana in urma a schimbat o gramada pe la directie si motor (e o masina muncita, masina de servici) si a mai si costat o gramada de bani. Ok, si tipul de la service asa respingator vorbea. Eu ii spuneam ca sa verifice directia si el imi spunea ca ce sa verifice ca numai ce a facut-o. Ce sigur era baiatu pe el. Cat despre domnul "Eu" cu post-ul de 2 lei: nu cred ca tu lucrezi la reprezentanta, daca da, fa-ti un bine si da-ti demisia.
    A si inca o chestie: daca sunteti din Brasov, treceti pe la TESS la giratoriul din Ghimbav si gasiti modelul asta, doar ca pe culoare alba ;)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru