Wald "trateaza" vizual Lexus IS-F

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 12.11.2008
Modelul de performanta Lexus IS-F a primit un plus de agresivitate din partea casei japoneze de tuning Wald.

Desi Lexus IS-F inspira suficienta gresivitate si ofera sub capota performante demne de invidiat, japonezii de la Wald International se pare ca nu au fost multumiti de modelul de serie. Kitul japonezilor a fost anticipat inca din vara acestui an, cand in presa de specialitate a aparut un teaser al viitoarei creatii Wald.

La aproape cinci luni de la aparitia teaser-ului, casa nipona de tuning a revenit cu detalii si poze ale modelului IS-F modificat. Designul exterior a fost imbunatatit cu ajutorul unui kit aerodinamic, mult mai agresiv.

Lista modificarilor aduse la nivel exterior include prize de aer mai largi pentru spoilerul fata, praguri laterale noi, fante pozitionate in spatele bosajelor fata, un deflector din fibra de carbon care inglobeaza patru tevi de esapament cromate si bineinteles o buza din fibra de carbon pentru portbagaj.

Sub capota ramane acelasi propulsor V8 de 5.0 litri capabil sa dezvolte 417 cai putere , conectat la o transmisie automata cu opt rapoarte.

via | WorldCarFans  

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru